26 Hafta - GİRESUNSPOR - K.Erciyesspor
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Threads: 8
RE: 26 Hafta - GİRESUNSPOR - K.Erciyesspor
(25-03-2016, 13:57)kerasus Wrote:
(24-03-2016, 10:28)sokakbaşımeyhane Wrote:
(23-03-2016, 23:23)emre_1466 Wrote: Özgür ve Onur ikilisi defansta çok iyiydi Emre Can takıma musallat oldu defans bozuldu.
bende hüseyin kalpar neden böyle bir hamle yaptı demiştim.teknik direktör farkı işte bu...elindeki saatli bombayı bize gönderdi..

Aynı zamanda başkan farkı diyelim  Smile sözeri çıkıp başkan şu oyuncuyu yollayalım diyecek ve bozbağda hemen gereğini yapacak öylemi? hani dostum senin nasıl bi giresunsporlu olduğunu bilmesem hiçmi takip etmiyosun giresunsporu başkanı tanımıyormusun derdim. bir yıllık sözleşmesi olan oyuncuyu nasıl yollasın bozbağ? her halükarda parasını vereceği için sittin sene yollamaz onu. hadi kiralayım dese bu seferde yerine daha iyi bi transfer yapmak zorunda kalacak. oda bozbağa ters. bozbağ o oyuncuyu sözleşme sonuna kadar kullanır hatta fiyatı ucuzsa sözleşme bile yeniler  Big Grin  oyuncu başarısız olsa nolacakki nede olsa kötü gidişatta hocayı şutlar olur biter. kendisi ise bugüne bugün bu klübe soda kazandırmış büyük başkan.

Bozbağ konusunda hemfikirim Smile Bozbağ ve  sonucunda giresunspora kaybettiren "BEN İYİ BİLİRİM"megolamanlığı...hatayı kabul etmemek...zaten basına  zırt pırt saçma sapan demeçler vermese herşeyi kendim yaptım havalarına girmese daha iyi olacak...hani nerde steau bükreşe giden oyuncunun tazminatı..sapına kadar haklıydık büyük tazminatlar alıyorduk bizi salak mı zannediyorlar..tazminat aldında bizim mi haberimiz yok..hani şeffaflık..mehmet birinci döneminde"bu sene borcu sıfırlayacağız fazla açılmayacağız"denildi transfer yapmadı sonra hocayı kovdu ama borç hala duruyor..nerede gelir gider açıkla bilelim..niye kapanmadı bu borç??BUNU SORACAK DELİKANLI GAZETECİ YOK MU BU MEMLEKETTE...
Derelili çotanak
25-03-2016, 15:12
Reply

Messages In This Thread
RE: 26 Hafta - GİRESUNSPOR - K.Erciyesspor - by sokakbaşımeyhane - 25-03-2016, 15:12

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)