26 Hafta - GİRESUNSPOR - K.Erciyesspor
19-03-2016, 22:31,
RE: 26 Hafta - GİRESUNSPOR - K.Erciyesspor
(19-03-2016, 21:50)yirmisekiz Wrote:
(19-03-2016, 21:22)kerasus Wrote: devre arası şampiyonluk iddiamız varken dedim bu takım hedefi yok diye. bu takım frenlenecek dediğimde herkes kızıyordu. neyse olaya iyi tarafından bakalım, hiç olmazsa artık klübün dolabında soda var. ya bozbağ olmasaydı bi sodamız bile olmayacaktı.

Haci senin nasil bir mantik isleyisin var Allah askina? Hadi kabul edelim bi an Bozbag takimi frenlemek istiyor. Boyle mi frenleyecek? Maç 3-0 olsun sonra 3-3 olsun. Vay be demek biz Barcelona gibi takimiz. Frenlesen de 3-0 oluyo. Fren tutmuyo. Yoksa Fren Patladi Beyler slogani bunu mu kastediyordu?
ben bu maçtan bahsetmiyorum sezondan bahsediyorum. sence bugün hedefi olan bir takım gibimi oynadık? bu takım ilk kez mi öne geçiyor? ligin ilk yarısında da bu şekilde öne geçtiğimiz maçlar vardı ama ezip geçiyorduk. örnek bolu maçı. takım hedefsiz olunca 3-0 öne geçtikten sonra napsın bitsede gitsek havası oluyor. eğer bozbağ bu skorlardan çok rahatsız olsa elazığ maçından sonra ifadesini alırdı zaten takımında hocanında. tekrarı yaşanmazdı.
Reply

Messages In This Thread
RE: 26 Hafta - GİRESUNSPOR - K.Erciyesspor - by kerasus - 19-03-2016, 22:31

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)