23.Hafta | Denizlispor 2 - 0 GİRESUNSPOR
27-02-2016, 20:51,
RE: 23.Hafta | Denizlispor - GİRESUNSPOR
(27-02-2016, 19:09)maicon_28 Wrote: urfa maçından sonra bi arkadaş yazmıştı maçın hakkı beraberlikti,şansa kazandık,oyun olarak ümit vermedi diye

cidden dediği doğruydu gözümüzü boyadılar sadece. Bu mükemmel fikstürü değerlendiremiyoruz ya , yazıklar olsun. Erkan sözeriyle dışarıda kazanmamız imkansız artık. Son 4 deplasman 0 puan

dediğim gibi erkan sözeriyle bu iş imkansız ama 2 galibiyet alıp birde muhteşem fikstürü görünce olmaayacağını bildiğim halde bir ümitlenmiştim işte. Sağolsunlar ilk maçta ve en kolayında s..tiler hayallerimizi
Sanırım benden bahsediyorsun. Smile Urfa maçında penaltıları ve kendi kalesine golü çıkar oyun anlamında hiç birşey yapmadık demiştim ve bu hafta da değişen hiç birşey olmadı. Sanki play offa oynayan denizli biz düşme hattında gibiydik. Denizli bir ara öyle paslar yaptıki kafayı yedim hiç pres yok baskı yok biri top şişirir biri biri etrafında dönerken top kaybeder. La bi takımın oyun planı olur maçtan önce böyle oynayacağız der şunu yapacağız der bizimkiler sanki ilk defa beraber oynuyo gibilerdi yanındaki arkadaşına pası atarken topun şiddetini ayarlayamıyorsan o işi yapma bi zahmet. 2 defa liderliği kaçır şimdi rakipler puan kaybındayken 6.lıktaki yerini kaçır. Aklıma artık şikeden başka birşey gelmiyo borç ödeme uğruna para mı alıyo nedir hep çıkıştayken takımı frenliyorlar saçma gelebilir ama burası türkiye.
Reply

Messages In This Thread
RE: 23.Hafta | Denizlispor - GİRESUNSPOR - by cotanak88 - 27-02-2016, 20:51

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)