cotanak88
Posting Freak

Threads: 34
|
RE: 22.HAFTA | Giresunspor'umuz - Şanlıurfaspor
(22-02-2016, 20:14)kerasus Wrote: (22-02-2016, 19:33)cotanak88 Wrote: (22-02-2016, 11:11)kerasus Wrote: ligin en cacık kadrosuyla 6.sıraya yükselmişiz ama bunu başarısızlık olarak görenler var demekki. bide anlamadığım konu rakip küçümsüyor oluşumuz. dün rahat rahat 3 attığımız şanlıurfa kadrosu bizi 3 le çarpıp 5 e böler hem bütçe hemde kalite olarak. Niye hep cacık kadroları giresunspor kuruyor bende onu merak ediyorum ? ligin belki de en az borcu olan takımlarından biriyiz valisi ,belediyesi, bakanı, iş adamları takımın arkasında desteğini esirgemiyor. kendin söylüyorsun şanlıurfa gibi ptt 1.lig tecrübesi yeni olan bir kulüp bizden kaliteli ve bütcesi yüksek kadro kurabililiyor.peki Neden ? Bizim elimiz armutmu topluyor. En basiti yıllardır şu takımı sırtlayacak bir yabancı neden alınamadı. ? neyse bu böyle uzar gider sorular sorular ama cevabını verebilen biri yok.
hah işte çok doğru diyosun. Sorunu yanlış yerde arıyoruz biz. Ulan şu cacık kadroya bile bukadar pozitif futbol oynatabilen bi hocayı bulmuşsun kıymetini bil. ver eline az buçuk iş yapabilecek oyuncu, bak bakalım neler yapabiliyor. Biz her sene ligin en cacık kadrosunu kurup hocadan şapkadan tavşan çıkarmasını bekliyoruz. yok öyle bi dünya. Mesela berk ismail. yahu bu adam sene başında alındı dimi. Helal olsun ne top oynadı bee diyebileceğin bir tane bile maçı varmı şu berk ismailin? yok. oyuna girdiği her maç saç baş yoldurur, hatta kimisinden bol bol küfür yer. ama bakıyosun devre arası transfer döneminide geride bırakmışız ama bizde yedek klübesinde hala berk ismail var. Berk ismaili oyuna alıyor diye hocaya kızacağına, bu adamın hala bu takımda ne işi var diye başkana kızsanıza. öpücükle oynamıyor heralde bu takımda. şu adama verdiğin maaşa bile yazık "Lüften argo kelimeler kullanmayınız". sorsan giresunsporun sokağa atılacak parası yoktur zaten.
devamlı bi fakir edebiyatı. ama kendisi açıklamadımı 4 milyona indirdik borcu diye? 1.ligde 4 milyon nedirki "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"? bazı rakımlar bi oyuncuya veriyor 4 milyonu. tamam sen bi oyuncuya verme istemez. ama hiç olmazsa bu ligin hakkı olan bir kadro kur. geriye düştüğümüz maçlarda nekadar topa sahip olsak bile bitürlü golü bulamıyoruz. son örnek adana maçı. çünkü değil kapalı savunmayı delecek bi golcümüz, doğru düzgün gol atacak oyuncumuz bile çok az. bi vedat var oda çoğu zaman tek başına bişey yapamıyor. çünkü bizim takımda önlem almayı gerektirecek başka oyuncu olmayınca rakip sadece vedata yoğunlaşıyor ve etkisiz kalıyor haliyle. öylece çırpınıp duruyoruz ama değil gol atmak tehlike bile yaratamıyoruz neredeyse. fakat biz öne geçtiğimizde rakip nezaman gol arasa buluyor. 1461 maçında tek kale oynarken rakip bir kere ceza sahamıza girdi gol attı. elazığ maçında rakip bile yenilgiyi kabullenmişken bi şans golü üstüne bi 5 dk saldırıp beraberliği yakaladı. keza urfa şu maçta nezamanki gol aramaya başladı çok geçmeden golü buldu. çünkü savunma oyuncularımızda çok ahım şahım değil. şu takımı serbest bıraksan kaç tanesine bu ligden talip çıkar acaba?
madem transfere para harcamak istemiyoruz. herzaman diyorum, yabancı transferi bizim gibi takımlar için bulunmaz nimet. bu zamanda 300 bine bile adam gibi yerli oyuncu bulamazsın. topa vurmayı öğrenen 500 den açıyor kapıyı. oysa afrikada amerikada müthiş yetenekli yabancılar bulabilirsin çok ucuza. ama işin garip tarafı onu bile beceremiyoruz biz.
gelelim senin soruna. neden her sene en cacık kadroyu biz kuruyoruz? çünkü transfer politikasında 2 ihtimal vardır yapabileceğin. ya az buçuk biz gözlemcin yani scout ekibin olacak yetenekli ve keşfedilmediği içinde ucuz futbolcu bulacaksın. ha yok ben onla uğraşamam diyorsanda paşa paşa bastırcaksın parasını alacaksın istediğin oyuncuyu. biz bunlardan ikisinide yapmadığımız için böyle bruna alveslere kalıyoruz işte. hem ucuz olsun istiyoruz ama bunun için uğraşmakta istemiyoruz. yok öyle bi dünya. adanademir ve alanyasporun transfer politikasına bayılıyorum gerçekten çok akıllı kulüpler. ayite ve pote gibi fransa 1.lig tecrübesi olan oyuncuları aldılar şimdi takımlarını sırtlıyor bu oyuncular.öyle aham şaham bir ücret aldıklarını da düşünmüyorum. alacaksan ne genç ne de yaşlı oyuncu alacaksın orta yaşlı tecrübeli futbolcu alacaksın.bize bakıyorum en tecrübeli olarak abwo var oda yedek
(This post was last modified: 22-02-2016, 21:22 by cotanak88.)
|
|
| 22-02-2016, 21:21 |
|