(09-01-2016, 02:08)cotanak88 Wrote: Hem kupada 4 büyük gelsede maç yapsak diye biryerlerini yırtarsınız.şimdi yaygarayı koparmışsınız.söylediklerim yapılsa giresunspor birşey kaybetmez tam aksine daha çok saygınlık kazanır.yıllar önce akhisar fenerbahçeyi şampiyonluğundan dolayı maç başında alkışlamıştı.ne oldu birşeymi kaybetti tam aksi herkes takdir etti.bunlar futbolda olması gereken şeyler fakat bizim beyinler futbolda şiddete küfüre meilli olduğu için anlamamız zor.
Dört büyük derken? Benim bildiğim bir tane büyük var; o da biziz. Bunlardan biri gelsin diye kendi adıma gerçekten çok istedim, sebebi de bilet geliri. Yarın bana kalırsa en az 500.000 TL hasılat yaparız.
Ayrıca kimse yaygara koparmamış ki hemen celallenmişsin. Bak kendin demişsin Akhisar bunlar şampiyon olunca alkışladı diye. Biz yarın niye alkış tutalım peki? Şampiyon mu olmuşlar? Olsalar bile bizim ligin şampiyonu mu ki, ne alaka hani? Avrupa'dan düzenli olarak kupa mı getiriyorlar? Bize büyük kıyaklar mı yapmışlar? Kendi adıma Bursa veya Eskişehir gibi takımlar gelse, en fazla tribünlerini alkışlamak gelir içimden, takımlarını değil.
Küfür şiddet demişsin de kimse sövelim, dövelim dememiş ki arkadaşım, yalakalık yapmayalım, güçlü bir iç saha performansı sergileyelim o kadar. Skorun da önemi yok, 5 fark da yesek en fazla 3ten yukarı yemeseydik diye sinirleniriz o kadar.
İlk sayfada yazmıştım; Alkışlamayalım, top rakipteyken müthiş bir ıslık şov yapalım, kendi takımımıza güzel bir destek olsun, deplasman tribünü (ki hepsi maalesef hemşerimiz olacak) hariç rakip formalı kimse olmasın, bana yeter de artar.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!