16.Hafta | GİRESUNSPOR 0 - 0 Gaziantep BBSK
cotanak88 Offline
Posting Freak

Threads: 34
RE: 16.Hafta | GİRESUNSPOR 0 - 0 Gaziantep BBSK
Öncelikle bu buz gibi havada stada gelen desteğini eksik etmeyen gerçek giresunsporluların ellerine ayaklarına sağlık diyorum.Çok soğuk bir havaydı gerçekten. Maça gelecek olursak ilk yarı o beklenilen baskılı futbolu oynayamadık.hakem de futbol oynatmamak için elinden geleni yaptı.ikinci yarı biraz daha baskılı oyun ortaya koysakta antep defansından bir türlü top geçmedi.etten duvar ördüler adeta. arkadaşlarında dediği gibi orta alanda bir 10 numara poziyonunda oynayacak aralara ince pas atacak oyuncu bir oyuncumuz yok rıdvan 2.ligteyken bunları yapıyordu fakat 1.ligte kendini bir türlü bulamadı Arif zaten kayıplarda. devre arası paraya kıyılıp bir beyin alınmalı takıma.
Sonuç olarak 7 haftada 5 galibiyet 2 beraberlik zirveye oynayan takımların puan kayıplarına baktığımda çok çok iyi. karamsar olmaya gerek yok ilk 6 içinde kalacak potansiyeli var bu takımın 5 te 5 yapanda bu takımın oyuncuları. hatta iddaa ediyorum bu takım haftaya alanyayı devirecek ne hikmetse deplasmanda daha akıllı ve rahat oynuyor takım erkan hocanın taktiğimidir nedir bilemiyorum ama böyle. buraya yazıyorum
19-12-2015, 23:41
Reply

Messages In This Thread
RE: 16.Hafta | GİRESUNSPOR 0 - 0 Gaziantep BBSK - by cotanak88 - 19-12-2015, 23:41

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)