ZTK 3.Tur Kartalspor - GİRESUNSPOR
07-12-2015, 11:28, (This post was last modified: 07-12-2015, 12:15 by sokakbaşımeyhane.)
RE: ZTK 3.Tur Kartalspor - GİRESUNSPOR
(07-12-2015, 01:39)genoa28 Wrote:
(06-12-2015, 21:32)sokakbaşımeyhane Wrote: Adam 5 tane takımı küme düşürmüş. Sampiyon Hoca mehmet birinciye laf atoyorsunDoğru diyorum gecen sene mehmet hocanın ekmeğini yedi çok iyiydi süperdi balıkesir 5 haftada kapının önüne attı aklısıra giresunsporu küçümsüyor du neden geldi o zaman giresunspor a madem hedefsiz takımdı lafını yemiyeceksin dik duracaksın

geçen sene ligde kalman da en az şampiyonluk kadar değerli idi, Erkan Hocanın payı ise bunda çok büyük kaldı ki devre arası istenilen transferler yapılabilse play-off dahi yapılabilirdi.sefer hoca konusuna gelince sefer hocanın taktiksel olarak başarılı olamayabilir,fakat mükemmel bir kondisyon yüklemesi yapmış bunu bizzat erkan sözeri söyledi..

Balıkesir'de Erkan Hoca istifa ettikten sonra da hiçbir şey değişmedi, ayrıca adamlarda yönetimsel sorunlar var ve yönetim-oyuncu-taraftar ve şehir arasında kopuklu var ve  bu şekilde başarılı olmak zaten zor.

Mehmet Hoca bizde hayatının tek şampiyonluğunu yaşadı, bundan sonra da yaşaması pek muhtemel değil zira kendisi iyi bir Giresunsporlu ama ne yazık ki 2.ligin vasat hocalarından.

Erkan Hoca sana göre kötü bir hoca olabilir hatta Mehmet Hocanın ekmeğini de yemiş olabilir, sağolsun bu senede Sefer Hocanın ekmeğini yiyor  Big Grin  ama şansızlığı küme düşürdüğü takımlarda göreve başlamadan önce Mehmet Hoca ya da Sefer Hoca gibi önemli hocalar olamaması zira bu tip hocalar olsa bu kez de eminim onların ekmeğini yiyip başarılar elde edecekti şans işte.

Bende şu başarılı dönemde yazıyorum, sıkıntı yok, hatta play-offunun  mk ve bizi ligde bıraksın bu bile çok önemli başarıdır ve  tekrar anlaşma yapılmalıdır.

Başarılı dönemde yolumuza devam ederken , takımın hocası ki bence takımın herşeyini şurada herşey iyi giderken tartışıyor olmamız çok garip bir durum.
takımı kümede bırakmak başarıysa bankasyanın  ilk sezona bak bakalım takımı kim bırakmış ligde...eskişehir kocaeli diyarbakır sakarya nın üst sırala oynadığı ligde...Ayrıca sefer hoca taktiksel olarak başarılı olamayabilir fakat takıma mükemmel bir kondisyon yüklemiş bunu bizzat erkan sözeri söyledi..aklın sıra makara yapıyorsun o takımlarda mehmet hoca sefer hoca yoktu diye niye başaramadı bunu bana açıkla..senine erkan hocayı bu kadar sevmenin nedeni sanırım sen fanatik fenerlisin erkan hoca fenerde oynadı diye ayrıca mehmet hocayı bir türlü kabullenemiyorsun(trabzonlu diye şahsen bende sevmem trabzonsporu)ve kupada gs çıksın çakarız gibi cümlelerinden belli oluyor..neden fb değil neden bjk değil..bu seni ele veriyor..bana soracaksan olursan giresunspor dışında tek bir takım tutarım o da derelispor...
Derelili çotanak
Reply

Messages In This Thread
RE: ZTK 3.Tur Kartalspor - GİRESUNSPOR - by sokakbaşımeyhane - 07-12-2015, 11:28

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)