RE: ZTK 3.Tur Kartalspor - GİRESUNSPOR
Arkadaşlar eleştiri eyvallah, her zaman saygı duyarım. Ama eleştirirken b.k atma derecesine gelmesine anlam veremiyorum. Neymiş Mehmet hoca tek şampiyonluğunu bizde yaşamışmış. Yahu banane elalemin takımlarından beni zaten Giresunspor ilgilendiriyor. Ben Giresunspora oynattığı futbola bakarım. Giresunspora oynattığı futbol ise Türkiye standartlarının üstünde kesinlikle. Ayrıca 2.ligin sıradan hocasına göztepe kadrosunu da versen şampiyon yapamaz. O şampiyonluk resmen bir mucizeydi, öyle sadece takım kimyasıyla falan açıklanacak kadar basit bişey değildi. Aynısı Erkan hoca içinde geçerlidir. Başka takımlarda ne yaptığı beni bağlamıyor. Giresunsporda eğer Bozbağ efendi engellemezse resmen çığır açacak gibi gidiyor. Oynattığı futbolda çok iyi kesinlikle. Türkiyedeki kaşar hocaların ezberlediği oyun sistemlerinden çok farklı. Zaten onu başarılı kılanda bu. Öyle mucize yaratacak bir oyun oynamıyor ama Türkiyede okadar saçma bi futbol anlayışı varki, sadece bu yanlışlardan vazgeçmesi bile onu ön plana çıkarıyor. İlk geldiğinde bende karşıydım ama yaptıklarıyla beni yanılttı Erkan hoca.
|