ZTK 3.Tur Kartalspor - GİRESUNSPOR
05-12-2015, 21:35, (This post was last modified: 05-12-2015, 21:37 by genoa28.)
RE: ZTK 3.Tur Kartalspor - GİRESUNSPOR
(04-12-2015, 18:16)sokakbaşımeyhane Wrote:
(03-12-2015, 20:52)genoa28 Wrote: çoluk cocukla Kartalspor'u mağlup edip gruplara kaldık, ilk geldiğinde de sallayanlar vardı doğaldır ama Erkan Sözeri hakikaten bizim için büyük hoca, keşke uzun soluklu anlaşma yapabilsek ve Erkan Sözeri elde ettiği her başarıyı kendi emeği sayesinde kazanıyor o'nu da belirtelim.

Gruplar da inşallah GS, BJK ya da FB gelir, hatta GS gelirse ben Giresun'da galip geleceğimizi dahi düşünüyorum yoksa GS ya da FB gelmeyecekse bi esprisi kalmıyor kupanın..

kardeşim eleştirilere açık olmayı öğrenin..senin görüşlerine katılmayınca sallamak mı oluyor..erkan sözeri şu ana kadar beklentileri karşılamıştır..yok dünya hocası yok süper hoca katılmıyorum ben bu görüşe bu benim şahsi fikrim..giresunsporda aşı tutumuş olabilir..ama adamın kariyeri başarısızlıklarla dolu  2 tane takımı küme düşürmüş 5 tane takımdan kovulmuş bir erkan sözerinin çokta başarılı bir kariyeri olmadığını belirtmektede fayda var..haa adamın hakkını yemeyeyim erciyes maçı dışında  3 maçtada alınan galibiyetler başarıdır küçümsemem ama benim çok mükemmel bir hoca olduğuna inanmamaktada fikrim değişmedi..giresun dışında hiç bir hocalık başarısı olmayan birisinden bahsediyoruz..Ziya doğan malatyada efsaneydi şimdi takım bulamıyor..çünkü malatya dışında hiçbir başarısı yok...erkan sözeride giresunspor dışında hiç bir başarısı olmayan bir hoca...KEŞKE PLAYOPFA SOKSA BİZİDE BENİ UTANDIRSA..ÖZÜR DİLEMEYİDE BİLİRİM YETERKİ GİRESUNUM BAŞARILI OLSUN...

ama gelipte kariyerinde hemen hemen hiçbir yerde başarılı olmamış, tek şampiyonluğunu Giresunspor'da yaşamış Mehmet Birinci'nin ekmeğini yiyor tarzında birşeyler yazmıştın diye hatırlıyorum, birde hoca filan değil, kral çıplak yazmıştın kusura bakma ama bunları yazarsan cevap da alırsın, bu arada eleştiriye tabii ki açığım birbirimize saygı çerçevesinde yazdıktan sonra sıkıntı yok hepimizin ortak paydası Giresunspor sonuçta.
Reply

Messages In This Thread
RE: ZTK 3.Tur Kartalspor - GİRESUNSPOR - by genoa28 - 05-12-2015, 21:35

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)