13.Hafta | Samsunspor 0 - 2 GİRESUNSPORUMUZ
30-11-2015, 19:30,
RE: 13.Hafta | Samsunspor 0 - 2 GİRESUNSPORUMUZ
(30-11-2015, 18:00)harrison Wrote: Sevgili Arkadaşım ;
İkinci alıntı senin Karşıyaka maç topiğinden alınmıştır,sen bile yapılan yorumlara inanamıyorsun ve doğru söyleyin totem falan yapmıyoruz dimi diyerek yukarıda yazdıklarınla çelişiyorsun,yani sen bu yorumuda totem ibaresini kullanana kadar kimse totemden bahsetmiyor BENCE  direk düşüncelerini dile getiriyor mesela en entresanı 2.hafta oynadığımız Elazığspor maçının açılış topiği,Adanademirspor maçının topiğindede buna benzer yorumlar bulmak mümkün neyse gelelim konumuza senin bu yorumundan önce varmı hiç taç atamayız yorumu yok!! niye çünkü yanılgının verdiği reaksiyon ile olayı başka yöne çekme girişimleri başlıyorda ondan anlayacağın kimse hatası ile yüzleşmek istemiyor,dahada entresan olanı bu yorumları yapan hiçbir arkadaşın şu anki duruma müdahil olmaması yani kimse çıkıpta ben bunları yazarken totem yaptım veya totem denedim demiyor.Lakin sen arkadaşların yerine bu mesajların ciddi yazılmış olma ihtimali yok diyerek ortaya çıkıp  O KUŞ BEYNİNLE demagoji yapıyorsun.

4 maçlık seri yapmışız tabiki ben bu sevinci doya doya yaşıyorum,tahmin ediyorum sende yaşıyorsundur veye yaşamalısın fakat sen hala egodan bahsederek kendini aklamaya çalışıyorsun.Benim hiçbir mesajımda kişilerin GİRESUNSPOR luğunu tartışmak yok,zaten orada anlaşamıyoruz seninle,ben şunu savunuyorum " Eleştri tadında ve zamanında olmalı,zaten eleştri olmazsa herkes aynı fikirde demiktir ki bu mümkün değil,Tenkitte yerinde ve zamanında olmalı bundada sıkıntı yok fakat yazdığın veya söylediğin cümle veya kelimenin arkasında durmamak veya olayı başka yöne çekmek sıkıntı " tekrar söylüyorum senin karşıyaka maç topiğinde ( Yukarıda paylaştığım ) yazdıklarından önce yapılan yorumların ciddi olmadığına dair söylemlerin kesinlikle yanlış,paylaşımından sonrakiler espri maiyetinde olabilir vede öyle ben o yorumlarla ilgili hiç bir şey yazmadım vede söylemedim.

Son olarak yanılgıyı kabul etmek Erdemdir,büyüklük olayına gelince sende aşağılık kompleksi varsa onu bilemem çünkü bende öyle bir durum yok.Kimsede senin yazdığın yazıya bozulmaz çünkü geçen sezon bu ve benzeri yazılarından dolayı bir müddet forumdan uzak kalmıştın,dolayısıyla senin doğruların yanlışmışki bir süre ara verdin herşeye sallama merakına

Neyse şunda mutabık kalalım hepimiz GİRESUNSPOR luyuz... Biraz daha dikkatli yorum yaparsak daha iyi olacak.

sürçü lisan ettiysem affola.......

ben nezaman ne yazdığımı zaten biliyorum ve hepsinin arkasındayım. alıntıya gerek yoktu. seninde gördüğün üzere kimse bana bak kerasus biz totem yapıyor dememiş ama senin gibi kuş beyinli olmadığım için yazılanların totem olduğunu farketmişim. bir önceki mesajımda belirttiğim gibide totem yani adı üstünde zaten yanılgılardan ortaya çıkar totem yapma olayı. kimsenin geri adım attığı falan yok. zaten geri adım atmalarını gerektiren bi olayda yok. her taraftar gibi fikirlerini yazdı herkes zamanında. bir zamanlar bukadar güzel top oynamıyorduk ve formsuzduk ve kolay gol yiyorduk vs. haliyle ozamanki yorumlarla şimdiki düşünceler bir olmaz. o zamanlar insanların kaybederiz demeleri çok normal. sen bana sezon başında kadro kurulurken," biz bu kadroyla şampiyonluk kovalarız süper takım kurduk" diyen bir babayiğit gösterebilirmisin? tabiki hayır. öyleyse yok işte siz inanmadınız biz inandık masallarını geçeceksin. 

yanılgı konusunda, evet kabul etmek erdemdir. totem konusunda olmasa bile benimde yanıldığım şeyler oldu ve yasnıldığımı herkesten önce kendim öyledim büyük bir zevkle. hatta sen alıntı yapmadan kendim yazayım. geçen sene mehmet hoca gönderilip erkan hoca getirilirken çok salladım. ve bugün yanıldığımı görmekten inanılmaz derecede mutluyum. bundan utanmıyorum sıkılmıyorum gocunmuyorum. dahada örnek istersen sayabilirim kendi yanılgılarıma. eğer mutlu olacaksan bu örnekleri çoğaltabilirim. fakat bu konuda senin bahsettiğin gibi kimsenin yazdıklarını kıvırdığı toteme çevirdiği falan yok. kendiliğinden gelişen spontane bir olay bu. sende biliyorsun ki bir zamanlar ciddi manada takım umut vermiyordu. haliyle umutsuz yorumlar yapılıyordu. fakat erkan hoca ile birlikte takım çıkışa geçip kimsenin ummadığı maçlardan galibiyetlerle döndükçe yani yorumlar tersi çıktıkça iş toteme döndü kendi kendine. erciyese yenilen takımdan ligin en formda takımı altınordu karşısında galibiyet beklemiyordu çoğunluk. hadi onuda kazandık ama ads deplasmanında zordu ve çokta umutlu değildi bazılarımız. ama sonrası toteme döndü. mesela karşıyaka maçı yorumlarında ilk başta bende bilmiyordum ve ciddi ciddi sordum ama baktım bazıları işi toteme dökmüş defa ediyor. bu maç başlığında bile benim mesajıma bakarsan, ilk başta ciddi olarak yazmışım "3 attığımız adana deplasmanından daha zor maç değil" ve sonra ekleme yapmışım adettendir diyip totem espirisini sürdürmüşüm. devre arasında bile fark yemezsek iyidir yazmıştım hatta. 

forumdan uzak kalma meselesine gelince bilip bilmediğin konularda sallama istersen. zira evet zaman zaman kişilerle tartışma içerikli diyaloglarım olur ama bu forumda tartışmayı geçtim sırf galatasaray uğruna ana avrat düz gidenler oldu. hiçbirisi ceza almadı zaten az kişiyiz olur böyle şeyler denilip geçildi aynı kişi tarafından. mesela o dönem benim forumdan uzaklaşmama sebep olan mesajlarım senin şu yazdığın özellikle büyük harfle vurguladığın kelimelerden daha ağır değildi. ve sen bu mesajından dolayı ceza almayacaksın (almanı da istemem ayrı mesele). dolayısıyla cezayı veren kişi ile benim aramdaki reeldeki kişisel bir mevzu idi ve oda fırsatını bulmuşken cezayı verdi. yerimi yurdumu adresimi biliyor ama karşıma çıkamadığı için bu şekilde tatmin olmaya çalışıyor yetkili arkadaş. dolayısıyla sende bilmediğin mevzuya balıklama dalma.
Reply

Messages In This Thread
RE: 13.Hafta | Samsunspor 0 - 2 GİRESUNSPORUMUZ - by kerasus - 30-11-2015, 19:30

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)