13.Hafta | Samsunspor 0 - 2 GİRESUNSPORUMUZ
30-11-2015, 18:00,
RE: 13.Hafta | Samsunspor 0 - 2 GİRESUNSPORUMUZ
(30-11-2015, 12:37)kerasus Wrote:
(30-11-2015, 10:18)harrison Wrote: Önceki sayfalardada yazdım tekrar ediyorum,bu ibarelerin ilk çıkışları kesinlikle totem değil.Bunlar GİRESUNSPOR umuzun başarısından sonra totem adını almış ibareler,çünkü bu arkadaşlar ne yazıkki böyle bir başarıya inanmamışlardı,BAKINIZ diğer maçlardaki yorumlara.......

hocam sen bi dahisin zaten. hey gidi be sen kaçın kurasısın yutturamazlar sana böyle totem numaralarını. 

yahu arkadaş totem nedir hiçmi duymadınız hayatınızda? hadi 60 yaşındaki dayı bilmez, ona saygı duyarızda siz bari yapmayın. totem dediğin şey zaten yanılmaktan ortaya çıkan bir durumdur. söylediğinin tersi çıktıkça totem haline gelir bi süre sonra. mesela bende kendimce totemim vardır, çok kötü görününce kapatırım izlemem. bide bakmışsın kazanmışız veya skor lehimize dönmüş vs. veya basketbol euroleague maçlarını izlermisin hiç bilmiyorum. oradada rakip takım serbest atış kullanırken totem yaparlar, bu oyuncu çok iyi atıyor vs der atıştan önce. ve kaçırır bazen. ulan arkadaşın dediği gibi sene olmuş ve biz kaç yaşında adamlara totemin noldunu anlatıyoruz yahu şaka gibi valla. 

önceki sayfada biriside hangilariniz doğru söyledi bilmem falan diyor. yahu o yazıları BEYNİNLE tekrar bi oku bakalım. ama üstüne basarak söylüyorum, BEYNİNLE oku lütfen. mesela bitanesi taç bile atamayız demiş. la arkadaş taç atamadığımız maç olurmu hiç? sence bunun gerçek bir yorum olma ihtimali varmı? hadi takıma güvenmiyor diyeceksin ama taç atışı sadece çok mükemmel takımların başarabildiği çok efsane bir başarı değil. futbolda çok çok sıradan bir pozisyon. belliki espiri işte, yani totem. bunun nesini ciddiye alıyorsun? veya biri demişki sahaya çıkarsak başarıdır. la arkadaş sahaya neden çıkmayalım? zaten belli değilmi espirili bir yazı olduğu? yani içlerinde ciddi yazılmış olma ihtimali olan bir tane bile mesaj yok zaten. şunları ayırt edemiyorsan zaten bence ciddi anlama kıtlığı vardır. 

hayır 4 maçlık seri yapmışız takım gümbür gümbür gidiyor. adam galibiyete sevineceğine kutlama yapacağına yok o inanmamışmış, yok o totem yapmışmış bunu eleştiriyor. yahu farzetki ortada totem falan yok. ben bu maçı kaybederiz dedim ve kazandık. ee sonuç? sen takımın galibiyetine değilde benim yanılmama mı seviniyosun? böyle bir günde takımın başarısını değilde bizim totemimizi konuşanlar gelmiş burda giresunsporluluk taslıyorlar. sizin derdiniz takımın başarısı falan değil, egonuzun tatmin olması. başkaları yanılırken sizin yanılmamış olmanız. aferin size büyük insansınız. buralarda harcanıyorsunuz vallahi. 

biraz sert oldu ama bozulan bozulsun. şu zamanda takımın galibiyetine sevinmek değilde başka hesaplar yapanlar bozulsunlar bi zahmet.

(17-11-2015, 12:59)kerasus Wrote: ya beyler doğru söyleyin totem falan yapmıyonuz dimi? bu karşıyakada benim göremediğim ne var acaba

Sevgili Arkadaşım ;
İkinci alıntı senin Karşıyaka maç topiğinden alınmıştır,sen bile yapılan yorumlara inanamıyorsun ve doğru söyleyin totem falan yapmıyoruz dimi diyerek yukarıda yazdıklarınla çelişiyorsun,yani sen bu yorumuda totem ibaresini kullanana kadar kimse totemden bahsetmiyor BENCE  direk düşüncelerini dile getiriyor mesela en entresanı 2.hafta oynadığımız Elazığspor maçının açılış topiği,Adanademirspor maçının topiğindede buna benzer yorumlar bulmak mümkün neyse gelelim konumuza senin bu yorumundan önce varmı hiç taç atamayız yorumu yok!! niye çünkü yanılgının verdiği reaksiyon ile olayı başka yöne çekme girişimleri başlıyorda ondan anlayacağın kimse hatası ile yüzleşmek istemiyor,dahada entresan olanı bu yorumları yapan hiçbir arkadaşın şu anki duruma müdahil olmaması yani kimse çıkıpta ben bunları yazarken totem yaptım veya totem denedim demiyor.Lakin sen arkadaşların yerine bu mesajların ciddi yazılmış olma ihtimali yok diyerek ortaya çıkıp  O KUŞ BEYNİNLE demagoji yapıyorsun.

4 maçlık seri yapmışız tabiki ben bu sevinci doya doya yaşıyorum,tahmin ediyorum sende yaşıyorsundur veye yaşamalısın fakat sen hala egodan bahsederek kendini aklamaya çalışıyorsun.Benim hiçbir mesajımda kişilerin GİRESUNSPOR luğunu tartışmak yok,zaten orada anlaşamıyoruz seninle,ben şunu savunuyorum " Eleştri tadında ve zamanında olmalı,zaten eleştri olmazsa herkes aynı fikirde demiktir ki bu mümkün değil,Tenkitte yerinde ve zamanında olmalı bundada sıkıntı yok fakat yazdığın veya söylediğin cümle veya kelimenin arkasında durmamak veya olayı başka yöne çekmek sıkıntı " tekrar söylüyorum senin karşıyaka maç topiğinde ( Yukarıda paylaştığım ) yazdıklarından önce yapılan yorumların ciddi olmadığına dair söylemlerin kesinlikle yanlış,paylaşımından sonrakiler espri maiyetinde olabilir vede öyle ben o yorumlarla ilgili hiç bir şey yazmadım vede söylemedim.

Son olarak yanılgıyı kabul etmek Erdemdir,büyüklük olayına gelince sende aşağılık kompleksi varsa onu bilemem çünkü bende öyle bir durum yok.Kimsede senin yazdığın yazıya bozulmaz çünkü geçen sezon bu ve benzeri yazılarından dolayı bir müddet forumdan uzak kalmıştın,dolayısıyla senin doğruların yanlışmışki bir süre ara verdin herşeye sallama merakına

Neyse şunda mutabık kalalım hepimiz GİRESUNSPOR luyuz... Biraz daha dikkatli yorum yaparsak daha iyi olacak.

sürçü lisan ettiysem affola.......
Reply


Messages In This Thread
RE: 13.Hafta | Samsunspor 0 - 2 GİRESUNSPORUMUZ - by harrison - 30-11-2015, 18:00

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)