13.Hafta | Samsunspor 0 - 2 GİRESUNSPORUMUZ
30-11-2015, 12:37,
RE: 13.Hafta | Samsunspor 0 - 2 GİRESUNSPORUMUZ
(30-11-2015, 10:18)harrison Wrote: Önceki sayfalardada yazdım tekrar ediyorum,bu ibarelerin ilk çıkışları kesinlikle totem değil.Bunlar GİRESUNSPOR umuzun başarısından sonra totem adını almış ibareler,çünkü bu arkadaşlar ne yazıkki böyle bir başarıya inanmamışlardı,BAKINIZ diğer maçlardaki yorumlara.......

hocam sen bi dahisin zaten. hey gidi be sen kaçın kurasısın yutturamazlar sana böyle totem numaralarını. 

yahu arkadaş totem nedir hiçmi duymadınız hayatınızda? hadi 60 yaşındaki dayı bilmez, ona saygı duyarızda siz bari yapmayın. totem dediğin şey zaten yanılmaktan ortaya çıkan bir durumdur. söylediğinin tersi çıktıkça totem haline gelir bi süre sonra. mesela bende kendimce totemim vardır, çok kötü görününce kapatırım izlemem. bide bakmışsın kazanmışız veya skor lehimize dönmüş vs. veya basketbol euroleague maçlarını izlermisin hiç bilmiyorum. oradada rakip takım serbest atış kullanırken totem yaparlar, bu oyuncu çok iyi atıyor vs der atıştan önce. ve kaçırır bazen. ulan arkadaşın dediği gibi sene olmuş ve biz kaç yaşında adamlara totemin noldunu anlatıyoruz yahu şaka gibi valla. 

önceki sayfada biriside hangilariniz doğru söyledi bilmem falan diyor. yahu o yazıları BEYNİNLE tekrar bi oku bakalım. ama üstüne basarak söylüyorum, BEYNİNLE oku lütfen. mesela bitanesi taç bile atamayız demiş. la arkadaş taç atamadığımız maç olurmu hiç? sence bunun gerçek bir yorum olma ihtimali varmı? hadi takıma güvenmiyor diyeceksin ama taç atışı sadece çok mükemmel takımların başarabildiği çok efsane bir başarı değil. futbolda çok çok sıradan bir pozisyon. belliki espiri işte, yani totem. bunun nesini ciddiye alıyorsun? veya biri demişki sahaya çıkarsak başarıdır. la arkadaş sahaya neden çıkmayalım? zaten belli değilmi espirili bir yazı olduğu? yani içlerinde ciddi yazılmış olma ihtimali olan bir tane bile mesaj yok zaten. şunları ayırt edemiyorsan zaten bence ciddi anlama kıtlığı vardır. 

hayır 4 maçlık seri yapmışız takım gümbür gümbür gidiyor. adam galibiyete sevineceğine kutlama yapacağına yok o inanmamışmış, yok o totem yapmışmış bunu eleştiriyor. yahu farzetki ortada totem falan yok. ben bu maçı kaybederiz dedim ve kazandık. ee sonuç? sen takımın galibiyetine değilde benim yanılmama mı seviniyosun? böyle bir günde takımın başarısını değilde bizim totemimizi konuşanlar gelmiş burda giresunsporluluk taslıyorlar. sizin derdiniz takımın başarısı falan değil, egonuzun tatmin olması. başkaları yanılırken sizin yanılmamış olmanız. aferin size büyük insansınız. buralarda harcanıyorsunuz vallahi. 

biraz sert oldu ama bozulan bozulsun. şu zamanda takımın galibiyetine sevinmek değilde başka hesaplar yapanlar bozulsunlar bi zahmet.
Reply

Messages In This Thread
RE: 13.Hafta | Samsunspor 0 - 2 GİRESUNSPORUMUZ - by kerasus - 30-11-2015, 12:37

Forum Jump:

Users browsing this thread: 6 Guest(s)