(26-10-2015, 10:30)kerasus Wrote: O değilde ben şu kadroyla ligde rakip küçümseyenlere anlam veremiyorum. Yahu senin etin ne budun ne de rakip küçümsüyorsun? Erciyes diye son sırada diye küçümsediğin takımın yedek oyuncusu Adiloviç, senin as diye gol için umut bağladığın oyuncu ise Vedat Muriqi. Şu durumda afedersiniz ama bizim çapımız neymişte rakip küçümsüyoruz? transfer yapamayıp gençlerle mücadele eden Erciyes bile Adiloviç gibi transfer yapmış biz ise transfer diye bütün çöpleri toplamışız hala rakibi küçümsüyoruz.
Maçı izleyemedim ama gerek özetlerden gerekse Erciyessporlu arkadaşın yorumlarından çıkardığım sonuç, Sefer hocanın çağdışı futbolundan kurtulmuşuz. Uzun zaman sonra bir maça galibiyet için saldırmışız. Benim Erkan hocadan beklentimde tam olarak buydu zaten. Bu kadroyla yenilmez armada yaratamaz zaten kimse.
vallahi seni bilgilendiren arkadaşlar başka maç izlemiş sanırım..1-2 gol pozisyonu var başkada bir numara yok..akın akın hücüm eden bir takım göremedim..kaldı ki o erciyese bulancakta gol atar görelede gol atar..adamların savunması rezalet ona rağmen bulduğuz vedatla bir posizyon var.erkan hoca resmen saçmaladı.BEYLER KRAL ÇIPLAK....