(21-10-2015, 08:44)kerasus Wrote: (20-10-2015, 20:22)sokakbaşımeyhane Wrote: Erkan hocanın hocaligini şimdi göreceğim bana tukurdugumu yalatsin yeter ki başarılı olsun ama bu sene 3 yada 4 hoca değişti ririz
Geçen sene geldiğinde bende hiçbişey beklemiyodum kendisinden. ama ben yedim tüm laflarımı. şuan ise çok memnunum gelmesine
ben gecen senede beğenmiyordum..1-0 dan sonra skora yatmalar,6 -7 transfer yapıp sonra teker teker hepsini kadro dışı bırakmalar cizre faciası,kendinden güçlü olan takımlardan 4 yemeler vs vs..,bu sene balıkesir-giresun maçında resmen balıkesir gibi takımı rezil hale getirmiş resmen adamları rezil ettik o gün...gecen sene puan bazında başarılı oldu eyvallah ama onunda sebebi mehmet birinci yüklemeleri yaptı kaymağını erkan yedi..kaldı ki balıkesir giresun maçından sonra"giresun gibi takımlarıda yenmeliyiz"derken aklısıra bizi küçümseyen erkan hocayı şahsen istemiyorum...madem giresunspor gibi takımlar diyorsun da ne "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" yemeye imza atıyorsun diye sormazlar mı adama??demek ki tutarsız bir adamsın...bekleyip göreceğiz..şahsi düşüncem devre arasındaki kampa yeni hocayla gireriz..