7.Hafta | Balıkesirspor 1 - 1 GİRESUNSPOR
05-10-2015, 12:16,
RE: 7.Hafta Balıkesirspor - GİRESUNSPOR
(05-10-2015, 09:52)kerasus Wrote:
(04-10-2015, 23:42)sokakbaşımeyhane Wrote:
(04-10-2015, 19:52)kerasus Wrote: Erkan hoca olsa 2 haftada 6 puan cepteydi her türlü. Onun zamanında böyle gol atabilsek kimbilir neler yapardı bu takımla. Herif Ergünle bile play off zorladı.

Erkan hocayı  gorduk bugun bbalikesir  gordugüm  en "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" tan oynayan  ffutbol takımı erkan  sozeriden  bir cacık olmaz adam  dunyaya  beraberlik için  gelmiş  küme  düşmemeye  oynayanlarin  hocası  olur şampiyonluklar  yasatamaz  bir takıma  adam karikari  mugdat  i yedek  bırakmış  ali kazmasiyla  gol ariyor  bu ligin  en  iyi  orta sahalarindan  ragibin  futbol  hayatı  bitiriyordu  bugün  kapanan  her takım  erkan  hocanın  takımlarından  çok  rahat  puan alır..bir de açıklama  yapmış Giresunsporu  kucumsemiyorum  ama bu takımla rı  yenmeliyiz  diyerek  kucumsemis  aslında sen kimsin  giresunsporumuzu  küçümseyeceksin  dallama  çapsiz  adam

balıkesirin nasıl oynadığı beni ilgilendirmiyor. beni ilgilendiren kısmı elindeki kadroya kıyasla son yılların en iyi futbolunu oynatan hocadır mehmet hoca ile birlikte. geçen sene en iyi takımlar bile bize karşı baskı kuramıyorlardı. şimdi ise en dandik oynayan takımlar bile anında baskı kuruyor sefer hocanın çağdışı savunma anlayışı yüzünden. adamın elindeki en iyi adam abwo olunca haliyle gol atması zordu. oyüzden farklı kazanması gereken maçı bile berabere bitiriyordu. kendi planladığı bişey değildi beraberlik. "
bende diyorum hadi bizde topçu yoktu ki gecen senenin kadrosu bu seneden daha iyi..balıkseridede mi topçu yok..bize gol atan adam daha 2 sene öncesinde gs da oynuyordu..ben sana gerçeği söylim mehmetbirinci yüklemeyi yaptı kaymağını erkan yedi..işte er meydanı göstersin marifetini ben iddia ediyorum erkan sözeri bu ligin hocası değil..geçen seneki hiç bir maçında baskı kurduğumuzu hatırlamıyorum iyi takımlarda zaten 4 lük yapmıştı bizi..aldırdığı hiç bir futbolcuyu oynatmayan sonra da kadro sışı bırakan adamdan bahsediyoruz..sen beğenir olabilirsin saygı duyarım..
Derelili çotanak
Reply

Messages In This Thread
RE: 7.Hafta Balıkesirspor - GİRESUNSPOR - by sokakbaşımeyhane - 05-10-2015, 12:16

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)