(04-10-2015, 23:42)sokakbaşımeyhane Wrote: (04-10-2015, 19:52)kerasus Wrote: Erkan hoca olsa 2 haftada 6 puan cepteydi her türlü. Onun zamanında böyle gol atabilsek kimbilir neler yapardı bu takımla. Herif Ergünle bile play off zorladı.
Erkan hocayı gorduk bugun bbalikesir gordugüm en "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" tan oynayan ffutbol takımı erkan sozeriden bir cacık olmaz adam dunyaya beraberlik için gelmiş küme düşmemeye oynayanlarin hocası olur şampiyonluklar yasatamaz bir takıma adam karikari mugdat i yedek bırakmış ali kazmasiyla gol ariyor bu ligin en iyi orta sahalarindan ragibin futbol hayatı bitiriyordu bugün kapanan her takım erkan hocanın takımlarından çok rahat puan alır..bir de açıklama yapmış Giresunsporu kucumsemiyorum ama bu takımla rı yenmeliyiz diyerek kucumsemis aslında sen kimsin giresunsporumuzu küçümseyeceksin dallama çapsiz adam
balıkesirin nasıl oynadığı beni ilgilendirmiyor. beni ilgilendiren kısmı elindeki kadroya kıyasla son yılların en iyi futbolunu oynatan hocadır mehmet hoca ile birlikte. geçen sene en iyi takımlar bile bize karşı baskı kuramıyorlardı. şimdi ise en dandik oynayan takımlar bile anında baskı kuruyor sefer hocanın çağdışı savunma anlayışı yüzünden. adamın elindeki en iyi adam abwo olunca haliyle gol atması zordu. oyüzden farklı kazanması gereken maçı bile berabere bitiriyordu. kendi planladığı bişey değildi beraberlik. "