(29-09-2015, 12:52)harrison Wrote: Yönetim bırakınca elimize ne geçecek bilemiyorum,varmı? ben asgarisinden 5 trilyon bütçe ile gelip en azından bu sezonu kurtaracağım diyen başkan adayımız,Terzi Hüseyin olmasa Sayın Canikli Bozbağı aday oleaek ikna edemese şu an belkide bal ligindeydik,dolasıyla bekara karı boşamak kolay tabirinden hareketle " bırakacıksanız bırakın " tabiri lüks olur bizim için.
harrison bende o zaman sorarım o zaman geçen sene borcu bitirecez bu sene iddialı takım kurmayacağız diye sene başında transfer yapmayıp bu sene ligde kalalım iddia ve naklen yayın gelirleinden 7 milyon civarında gelir gelecek borç bitecek diye...nerede bu gelirler??bu senede iddialı takım kurulmadı nerede bu yayın iddia gelirleri..şeffaf yönetim böylemi oluyor..??kusura bakmada caniklinin götünde dolaşıp boyuna kerim aksudan para istedikten sonra Terzi Hüseyin de yapar bunlardan iyi yapar dahada iyi yapar...cebinden şahıs çeki kesmişssin eyvallah gelen paraya temlik koymuyonmu hibe mi ediyorsun_??desen ki kardeşim kulübün gelir kaynağı yok anlarım o zaman...boş yere tartışmaya gerek yok salak salak adamlara menacerlere para vereceğine adam akıllı bir politikan olur yürür gidersin..Bu işler kara düzen olmaz...