(21-08-2015, 08:44)kerasus Wrote: (20-08-2015, 15:01)harrison Wrote: Topıc açan arkadaşım " Elazığsporun 3 puanı hayırlı olsun " yazarken hiçmi içerin sızlamadı? Unutma biz Giresunlular vede GİRESUNSPOR lular hiç bir zaman mağlubiyeti kabullenmeyiz,keşke maç bittikten sonra ( eğer galip gelebilirse elazığspor ) temennilerini o zaman söyleseydin.
Bu takıma hiçmi güvenin yok veya armaya sevgin vede saygın. ben şahsen bileyimki 10-0 mağlup olacağız elim varıpta senin kullandğın kelimeyi yazamam buraya.
Topic açan arkadaşı eleştiriyorsun ama senin şu kelimede çok talihsiz olmuş bence. takıma güvenmemek ayrı şey, yenilmesini istemek apayrı bişey. bunca insan takıma güvenmiyorsa sorun yönetimdedir artık.
Topıc açan arkadaşın " Elazığsporun 3 puanı hayırlı olsun " ifadesinde sence takıma güvenmemekmi? yoksa takımın yenilmesini istemekmi amaç? Bence takıma güvenmemekten doğan istek ,fikrine saygı duyalım madem fakat yüzlerce kişinin kayıtlı olduğu binlerce kişinin kayıtsız girip yorum okuduğu bu platformda hemde maçın başlığını açtığı topıcte bu söylemi gerçekleştirmesi hoş değil.
Temenni kelimesine gelince maçtan sonra eğer düşündüğü gibi bir sonuç çıkarsa o zaman oynanmış,görülmüş vede yaşanmış bir olaya yorum yapmak amacıyla kullanılan bir kelime olduğunu anlayamamışsın.
Sonuçta bu kadar insan takıma güvenmiyorsa sorun yönetimdedir demişsin ben yönetici değilim,akabinde bu konuda seninlede aynı fikirdeyim fakat bu durum teslim olmamızı gerektirmez diye düşünüyorum.
Bakınız geçen sezon başı yorumlara vede sezon sonu yorumlara (belki sen sezon sonu sitede yoktun ama olsun araştırabilirsin )