23. Hafta | Osmanlıspor - Giresunsporumuz
08-03-2015, 23:02,
RE: 23. Hafta | Osmanlıspor - Giresunsporumuz
(08-03-2015, 22:35)sokakbaşımeyhane Wrote: Erkan hocayi sampiyonluga giderken ordunun neden kovdugu belli oldu...sirf bu mac icin demiyorum haftalardir sacmaliyor şans yaninda kurtardi cogu maci...ama maalesef takim her hafta kotuye gidiyor..demekki mehmet birinci yuklemeleri yapti kaymagini erkan hoca yedi ama şimdi nehir kurudu..takima transfer yaptiramadi alinan kazmalar sahada yok...forvette israr edemedi..bu sene ligde kalirsak seneye adamakilli bir hoca getirsinler bu lige renk vermeye gelmismis ulan giresunsporun tarihine bak cemisgezek sporla karistirma...
.

hocam söylediklerine harfiyen katılıyorum ama şu giresunsporun tarihi konusunda abartılı konuşmaları yersiz buluyorum. evet bir zamanlar tee 1970 lerde süper ligteymişiz hatta doğu karadenizde süper lige ilk çıkan takımmışız esip gürlüyormuşuz ama şöyle bir bakarsan da tek tarihimiz bu.. aradan yıllar yıllar geçmiş sene olmuş 2015 en yakınımızdaki takımlar süper ligte vızır vızır geziyorken biz 2.lig-1.lig arası mekik dokuyoruz.Yaşamadığımız tarihle övünüyoruz yıllardır. Bunları takımımı küçümseme amaçlı yazmıyorum takımına yürekten bağlıyım ama gerçek malesef bunlar..Umarım hem geçmişimizle hemde gelecekteki zaferlerimizle övüneceğimiz yılları tez zamanda görürüz.

Messages In This Thread
RE: 23. Hafta | Osmanlıspor - Giresunsporumuz - by cotanak88 - 08-03-2015, 23:02

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)