RE: 19.Hafta Adana Demirspor - GİRESUNSPOR
Böyle yara bere içindeyken aldığımız 1 puanı ben 3 puan olarak görüyorum açıkcası. Takımın motivasyonu ve toparlanması açısından da çok iyi oldu bu. Bir de şu rakip takımları çok büyütmeyelim gözümüzde arkadaşlar, görüyorsunuz işte sırasıyla hepsiyle oynadık oynuyoruz uçan, kaçan, zıplayan, tank gibi olan bişey görmedim ben hiçbirinde. Tamam isim olarak iyi transferler yapıyorlar ama birde o adamların geldikleri takımdan niye geldiğine bakmak lazım. Adam süper ligden 1. lige transfer oluyor gerek kulüp gerekse camia çok büyük sansasyon ambians yaratıyor ama kimse bu adam bu kadariyiydi de niye geldiği takımda tutunamadı diye sormuyor. Çok çok iyi olan oyuncuyu zaten göndermez kimse kulübe para kazandırmıyorsa satışı eğer. Bu yüzden de bu ligde hiçbir takım için 3 atar 5 atar diye yorum yapmaya gerek yok, herşey ortada işte. Çıkıyorsun topunu oynuyorsun mücadele edip puan alıyorsun ya da galip geliyorsun. Bunu en iyi yapan takımda sanırım bu ligde biziz. Takım halinde mücadele edip ekip olarak inanmak sonuca odaklanmak başarıyıda getiriyor.
Biz bitti demeden bitmez !
|