GİRESUNSPORUMUZA VE FUTBOLCULARIMIZA SAHİP ÇIKALIM KÜFÜR ETMEYELİM .
03-02-2015, 12:58,
RE: GİRESUNSPORUMUZA VE FUTBOLCULARIMIZA SAHİP ÇIKALIM
Bu sitemler aslında başta yönetim olmak üzere birazda Erkan hocaya olsa gerek.Başkaları ne düşünür bilmiyorum ama Erkan hoca ısrarla bu takıma kaliteli bi santrafor aldıramadıysa yazık yani,yönetimin santrafor almamakta ki ısrarını da anlayamıyorum,Erkan hoca da ileride hiçbir varlık gösteremeyen Ergün de neden o kadar ısrar ediyo o hep ayrı bi soru işareti aklımda.Üzgünüm ama gerçekçi olmak da da fayda var,Ergünün sahadaki iyi niyetinden kuşkum yok orası ayrı ama futbolcu dediğin zaten sahada kendini vericek,çabalicak.O zaman götürelim Ergünü süper ligdede oynasın,nasıl olsa canla başla mücadele edicek.Adam herşeyiyle mücadele ediyo mantıgıyla yaklaşırsak Ergünün bütün takımlarda oynaması lazım dimi.İyi futbolcu olmak sadece canla başla koşmak deildir,yetenekli de olmanız lazım bunun yanında.Birebirde adam eksiltme yok,hava toplarına hakimiyet yok,hız yok,bitiricilik yok,3. bölgede sırtı dönük oynayıp arkadaşlarına servis yok,final pasları konusunda hüneri yok,kimse kusura bakmasın bence Giresunsporun santraforu bu tarz bi oyuncu olmamalı.Ligin başından bu yana bitirici bi santraforumuz olsaydı suanda en kötü ihtimalle ilk 3 de yer alırdık.Dizel arabayı lpg'yle ilerletmeye çalışıyoruz hala,olan yine taraftara oluyo,kimseye bişey oldugu felan yok.
İnadına Giresunspor !!!
Reply

Messages In This Thread
RE: GİRESUNSPORUMUZA VE FUTBOLCULARIMIZA SAHİP ÇIKALIM - by gire28sun - 03-02-2015, 12:58

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)