14. HAFTA ŞANLIURFASPOR - GİRESUNSPOR
22-12-2014, 16:47,
RE: 14. HAFTA ŞANLIURFASPOR - GİRESUNSPOR
(22-12-2014, 15:25)heyulaanil28 Wrote:
(22-12-2014, 15:02)sokakbaşımeyhane Wrote: orduya karşı giresunda en son 3 .ligteyken şampiyonluk maçında galip gelmiştik yanlış hatırlamıyorsam...1-0 yenmiştik...bu arada devre arası orta saha forvetin yanına sağlam bir stoper lazım...veyselde cihancanda traş...koçaloğlu olabilir mesala...yada sağlam bir stoper..ama kesinlikle alınmalı...veysel fizik zayıf her maç hata yapıyor bir katkısı yok cihancan tam bir saatli bomba..kaç maç onun yüzünden gitti..

volkanı bende istiyordum ama artık istemiyorum veysel sağ bek performansı leş ötesi ama stoperde gayet iyi oynadı son urfa maçındaki hatası hariçte stoper oynadığı maçlarda gayette iyi hatasızda oynadı diyebilirim şahsen bir algı var ona göre değerlendiriyoruz belki ben defansa adam almam 2 santrafor 1 orta saha alırım orta sahayıda iyi adam almak lazım adam almak için adam almamak gerek uğur aktaş,rıdvanın üst modeli adam lazım yoksa transfer yapmak için adam almamak lazım seviye atlatacak oyuncu lazım emin buna iyi örnek buca dan devre arası ayrılcak gibi.
emini bende isterim..ama veysel kesinlikle stoper oynayack kapasitede değil...adam bir kere sert değil...stoper dediğin biraz ısıracak..
Derelili çotanak
Reply

Messages In This Thread
RE: 14. HAFTA ŞANLIURFASPOR - GİRESUNSPOR - by sokakbaşımeyhane - 22-12-2014, 16:47

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)