(01-12-2014, 20:02)heyulaanil28 Wrote: ben hiç zaman ist takımlı veya ts olmadım bunu senle tartıştık hala anlama özürlüsün beni bilende biliyor artı burada mehmet hocaya kimse saygısızlık yapmıyor karşılaştırma yapanda yok kendince tartışma yaratma peşindesin fikstür konusu evet zor rakiplerle oynuyoruz erkan hoca ile birlikte mehmet hoca zamanında osmanlı ve adanademir ile oynadık zor diyeceğimiz sen hala tartışma derdindesin şu hocayla ilk hafta şunla oynarsak şöyle olurdu böyle olurduk farketmezdi öyleydi böyleydi ile gitmiyor bu isler.
yazdıklarımda eğer katılmadığın aynı fikirde olmadığın cümleler varsa onlara cevap yazarsın, kendi doğrularını savunur geçersin. veya hiç cevap yazmasın olur biter. ama yok sen şöylesin sen böylesin gibi kişisel laf sokmalara girersen ben sana daha beter bişey sokarım. insanın düşüncesini aklınımı okuyorsun kardeşim sen? sen tartışma peşindesin derken neye dayanarak söylüyorsun mesela? herkes senle aynı şeyi düşünüp yazdıklarını alkışlamak zorundamı? ben sadece ama sadece yazdıklarına cevap veriyorum farkındaysan.
ayrıca nedir bu mehmet hoca takıntısı kardeşim? her mesajında tutturmuşsun sen mehmet hocayı seciyosun laf söyletmiyorun falan. bir taraftarın, takımını şampiyon yapan hocayı sevmesinden daha doğal ne var? bende takımımı şampiyon yapan vbir hocayı seviyorum savunuyorum. asuıl garip olan, insan kendi takımını şampiyon yapan bir hocaya körü körüne eleştirmeye çalışması b.k atması. ki bu kişi birde zamanında sırf gs li olduğu için giresunspora zarar veren birini savunmasıda ilginç bir tesadüf olsa gerek. daha önce defalarca belirttim, ben hiçbir kişi hakkında sabit fikirli olmam. en basit örneğide daha 2-3 hafta önce hakkında olumsuz yorum yaptığım önyargılı olduğum erkan hocayı bugün övüyorum. giresunspora fayda sağlasın çok daha iyi şeylerde söylerim.
ama bak istersen konuyu hiç uzatmayalım. madem bolu play off takımı diyorsun, gel seninle iddiasına girelim kardeşim. ben diyorumki bolu play off takımı değil ve play off oynama ihtimali yok. hatta sana 3 puanda avans veriyorum. lig sonunda boluya 3 puan daha ekle, play off potasını yakalamış olursa yine sen kazanmış ol. yani play off oynayamayacağı gibi minimumda 4 puan altında kalacak diyorum. hadi bakalım, savunduğun şeyin arkasında durabilecekmisin görelim? madem sen polemik yada tartışma istemiyorsan, söylediğin şeyin arkasında dur ve konu kapansın