(30-11-2014, 20:56)heyulaanil28 Wrote: (30-11-2014, 20:34)kerasus Wrote: (30-11-2014, 15:22)heyulaanil28 Wrote: fikstür konusunda beğenmediğiniz bolu playoff potasında

ben komik birşey göremiyorum mehmet hocayı taparcasına seviyorsun laf söyletmiyorsun tamam ama komik olan birşey yok puan durumuna baktığında kayseri,antalya simdi oynayacağımız elazığ,karşıya,urfa puan durumunda nerede olduğu neye oynadığı belli komik bulduğun bolu durumu ortada ligde yine oynayacağımız antep bld kadrosu ortada ben komik birşey göremiyorum.
yoo bence çok komik söylediğin şey. Puan durumuna bakarsan bolunun üzerine bulunan samsun alanya vs dandik takımlar (çünkü mehmet hoca zamanına oynadık) fakat bolu play off potasında (çünkü erkan hoca zamanı oynadık). yazığının hiçbir tutarlı tarafı yokki. ayrıca kimseyi taparcasına sevmem ben. kaldıki giresunsporu şampiyon yapan bir hocayı sevip savunmam gayet normaldir. savunduğum insanı giresunspora olan katkılarından olayı savunurum ben, sıçtığımın galatasarayında (yaa fb si bjk si her ne skimse işte) iyi futboluydu diye giresunspora zarar veren birini savunmuyorum senin gibi.
ayrıca fikstür şansı demek sadece şu takımla oynadık bu takımla oynamadık denecek kadar basit bişey değil. Mesela Alanya ile o zaman değilde şimdi oynasak çok daha fazla şansımız vardı kazanmak için. biz onlarla en formda zamanında oynadık fakat şimdi tam anlamıyla dağılmış durumdalar. Keza elazığ ile ilk hafta oynamış olsak rahat kazanırdık ama bundan sonra oynamak şanssızlık. kayseri ile gbb ile td değişikliğinden önce oynamış olsak daha fazla şansımız olurdu. kısacası şuana kadar oynadığımız en kötü takım istisnasız boluydu. ve sen o boluyu play off takımı yaptın yahu
birde dikkatimi çekti, bolunun durumu ortada diyorsun yani sadece puan durumuna bakıyorsun. ama gbb ye gelince puan durumuna değilde kadrosuna bakıyorsun. yani belli bir kriterin yok seninde, hangisi işin gelirse o açıdan ele alıyorsun

tamam sende kendi doğrularını savun tabi ama böyle tutarsız işin gelen cümlelerle değil.