9. Hafta | Giresunsporumuz - Kayserispor
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
RE: 9. Hafta | Giresunsporumuz - Kayserispor
(18-11-2014, 10:22)sokakbaşımeyhane Wrote: BEnimde bahsettiğim o... o kadar kötü adam varken sadece ergüne giydirmekte haksızlık oluyor...beğenirsiniz veya beğenmezsin ayrı konu ama şu takım içinde en az paraya oynayanlardan bir tanesi ergündür...ismail dinler emekliliğin tadını çıkarıyor nerdeyse 250 den aşağı oynadığını zannetmiyorum vs vs.. uzatmaya gerek yok..ben herkes aydın çetinede küfür edilirken aydını savunuyordum(performansından değil yapılan haksızlıktan dolayı) herkes olguncuyken bak adam giresunu batırır mafyadan çetelerden giresuna fayda gelmez dediğimizde yemediğimiz küfür hakeret kalmadıydı şimdi ne olduğu ortaya çıktı..bozbağa "Reklam yapsana reklam yapsana"diye tribünler haykırırken ben en ağır eleştirileri yaptım  gereksiz bir hareket olduğunu söyledim..karşıtyakaya karşı 1-0 önde olduğumuzda gol yediğimize sevinenleri gördük bu tribünde...ayrıca şu anda bozbağı eleştirenlerin başında gelirim.. O yüzden bende biliyorum ergünün formsuz oluşunu  fakat sadece adamı hedef tahtasına getirmeyede gerek yok...öNCE YÖNETİM SONRA BURAYA GELİP EMEKLİLİĞN TADINI ÇIKARANLAR HESAP VERSİN..ERGÜNE DAHA SIRA ÇOK... 
altına imzamı atarım. zaten eleştiri dediğin örnek verdiğin gibidir. mesela herkes olgun diye tuttururken senin olgunu eleştirebilmendir. yoksa olgunun satılık kalemlerle kendini pohpohlatması sonucu olgunu övüp şimdi ise vay "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" olgun yemiş bitirmiş takımı diye eleştirmek, eleştiri falan değil suyun akışına gitmektir. takım maç kazandığında herkes över zaten, veya kaybettiğinde eleştiren çok olur zaten. ama gerçek övgü yada eleştiri maç sonucundan bağımsız olarak aynı yorumu yapabilmektir. kazandığı zamanda takımdaki eksikleri farkedip dile getirebilmek veya kaybettiği zaman dahi yaptığı güzel işlerinde hakkını verebilmektir mesele. ama tabi giresunda (hatta çoğu zaman bu forumdada) tam tersi mevcut. takım kazandığında olumsuz yönlerini dile getirir ve şakşakçılık yapmazsan illaki 1-2 tane yalaka çıkıp "vay efendim yenilsin diye dua edenler yorum yazmasın, şampiyon olduğunda sevinmeye hakkınız yok" bilmemne diye zırvalarlar. 

not:ha bide özel bi rica kardeşim senden. şu mesajını alıntının içine değilde dışına yazsan diyorum Smile
(This post was last modified: 19-11-2014, 00:22 by kerasus.)
19-11-2014, 00:15
Reply

Messages In This Thread
RE: 9. Hafta | Giresunsporumuz - Kayserispor - by kerasus - 19-11-2014, 00:15

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)