9. Hafta | Giresunsporumuz - Kayserispor
17-11-2014, 15:23, (This post was last modified: 17-11-2014, 15:35 by sokakbaşımeyhane.)
RE: 9. Hafta | Giresunsporumuz - Kayserispor
(17-11-2014, 14:46)kerasus Wrote:
(17-11-2014, 11:46)sokakbaşımeyhane Wrote:
(16-11-2014, 21:01)ziza82 Wrote: golümüzü efsane penaltıcımız ergün çakır atmış mehmet hocam duy bu sesi devre arası al şu ergünü tokatspora leblebi gibi atar tokatta...

leblebi gibi atar...gecen sene atmadımı??samet ergün özgür üçlüsünün sayesinde çıkmadımı bu takım_??Bir ergün tutturmuşssunuz ergün aşağı ergün yukarı...bırakın kardeşim bu işleri..bu kadarda vefasız olmayın...
geçen sene o takımda ben olsam o pozisyonlara ben girsem ergünden daha az atmazdım. çok iyi golcüydü de ahmet hoca zamanında neden takım gol sıkıntısı çekiyordu? bu takım mehmet hocanın hücum sistemiyle çıktı. takım okadar pozisyona giriyorduki, birinden biri elbet gol oluyordu. geçen sene takımda iyi bi golcü olsa zaten okadar pozisyon zenginliğiyle maç başı 4-6 gol ortalamasıyla oynardı. vefasızlık bunun neresinde? takım afedersin b.k gibi top oynuyorduda ergün bireysel yetenekleriylemi maç kazandırdı? 
forvetin işi gol atmak adamda gecen sene attı...ne yapacaktı YANİ HER GİRDİĞİ POZİSYONU GOLMÜ YAPACAKTI??adam ağır eyvallah ama her kafa topunu alıyor ayağında top tutuyor tamam süper bir futbolcu değil ama o kadar kazmanın içinde sadece ergüne giydirmekte vefasızlık değilde nedir..veysel bu takımda ne iş yapar abwo ne iş yapar?ergün bu sene katkı yapamadı eyvallah çok övdüğümüz carioca kaç gol attı?=??kaç asiist yaptı..???abwo ne yaptı alican ne yaptı..ben ergünü süper futbolcu demiyorum ama bu kadar vasat takımdan adadan 15 gol beklemeyin...kendin diyorsun mehmet hoca zamanınıda takım pozisyona giriyordu atıyor diyorsun peki bu sene takım her dakika pozisyona giriyorduda ergün mü atamadı...??alanya maçında şanssızlık yaşadı olabilir...Kardeşim bizi 2 maçta yakan cihancana kimse laf etmiyor tutturmusssunuz bir ergün tutturmussunuz gidiyor (zamanında aydın çetine de yapıldı sonra baş tacı edildi)O YÜZDEN TRİBÜNLER BİRİSİNE TAKTIMI ALIŞKANLIK EDİYOR HEDEF HALİNE GETİRİYOR..
Derelili çotanak
Reply

Messages In This Thread
RE: 9. Hafta | Giresunsporumuz - Kayserispor - by sokakbaşımeyhane - 17-11-2014, 15:23

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)