9. Hafta | Giresunsporumuz - Kayserispor
heyulaanil28 Offline
Posting Freak

Threads: 38
RE: 9. Hafta | Giresunsporumuz - Kayserispor
(11-11-2014, 04:33)OnlyTurk Wrote: Forvet sıkıntısı felan denmiş ama bu takımın genel sıkıntısı forvetle alakalı değil. Ortasahada etkin olabilsek Jones bu ligde takır takır gol atar. Orta saha merkezde, oyunun yönetildiği yerde bu görevi üstlenebilecek bir lider yok. Bu görevi üstlenmesi için aldığımız Alican kadroda olduğunda da sahada 10 kişi oynuyoruz. İşimiz zor..

jonesin son vuruşları iyi değil ama bu maçta ben beğendim abwo harikaydı bu maç hocanın katkısımı bu maça özelmi ileride göreceğiz asıl sıkıntı orta sahada bunu aylardı söylüyorum 3 defansif ön libero alırsan böyle oynamaya mahkumsun alican varsa takım eksik oynuyor kayseri maçında erkan hoca alicanı kesmiş uğuru oraya koymuştu uğur varken takım daha ileri gidiyordu sakatlanıp çıkması ile alicanı girmesiyle üretkenliğimiz sıfıra irindi artı orta saha direncide kırıldı uğur varken ilk yarım saat etkiliydik hocanın takıma eli değimiş inşallah bu şekil gider devre arası bülent bölükbaşı gibi orta saha jones tamamlayacak golcü lazım.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
11-11-2014, 14:42
Reply

Messages In This Thread
RE: 9. Hafta | Giresunsporumuz - Kayserispor - by heyulaanil28 - 11-11-2014, 14:42

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)