(05-11-2014, 21:14)kral1234 Wrote: Bizim yerimiz ikinci lig arkadas. İki kere iki dort! Sehir olarak da boyleyiz. İnsanlar olarak da boyleyiz. Hicbir zaman profesyonel dusunemiyoruz. Yanibasimizdaki ordu bizi ikiye katlar uce boler profesyonellik manasinda. Trabzonu hic saymiyorum bile.
Hicbir alanda dunya markasi olmayi hedefleyemiyoruz. Mesela fresa markasi. İstanbulda trabzonlu bi mesrubat tuccariyla konustum o fresa bizde olacak varya dunya markasi yapardik diyor. Ama su an fresa piyasadaki liderligi kaptirmak uzere diyor. Ya da bi tatlici var patar diye antep baklavasini solda sifir birakir.ben dogdum buyudum hala ayni patar. Memorial hastanesinden bi doktorla konusmustum on sene once orada bi kadayif yedim tadini unutamiyorum dedi. Dedim hala ayni tat ama hala ayni yerdeler. Nasil ya diyor?
Universiteye basladim butun mahalleli aman oglum ne yap et kendini devlete atmaya bak diye diye kafamin etini yediler.
Yani demem o ki biz alttan basit hedefler icin yetistigimiz icin giresunspor da her zaman basit hedeflerin takimi olacaktir.
Doğru söz ne denir ki....