(01-11-2014, 00:35)ryu Wrote: Orduda 6 oyuncu ile yollar ayrılmış.Bunlar biride volkan koçaloğlu devre arası erkan sözeri bize getirebilir hatta bir kaçını.
valla erkan sekman ile yolları ayrılmış ordunun en iyi 5 adamın biriydi geçen sene erkan sözeri getirmişti hoca inşallah ikinci yarı alır volkanda gelsin yaşı var ama cihanın ölüsünden iyidir jübileyide burda yapar hemde başkanın aradığı tipte oyuncular ucuz ve kaliteli topçular.
(02-11-2014, 14:20)heyulaanil28 Wrote:
(02-11-2014, 12:37)yirmisekiz Wrote: Gecen sene tamam da bu sene Erkan Sekman ve Volkan kotu durumdalar. Parasal durumlar nedemiyle mi boyle bilemem. Volkan futbolculuguna sapka cikaririm ama her seyin zamani var. Yas gecti artik.
O ayrilanlarin icinden alinacaksa Ali Guzeldal alinabilir. Serdar Eylik etkisi yaratabilir.
ali güzeldal okeye dönüyor ordunun osmanlı maçını izledim adamın topu kontrol etmesi var 7-8 sn sürüyor götünü doğrultamıyor iş bitmiş adamda ordulular en çok erkan sekmanın gitmesine üzülüyor umarım erkan hoca faktörü ile bize gelir volkanda gelsin ölüsü bile yeter.
Erkan Sekman a uzulmuyorlar. Tersine kiz gibi oynadigini soyluyorlar. Ben Ali Guzeldal da illa gelsin istemem. Ama yetenek olarak Turkiye de sayili oyunculardan biri ya da biriydi diyelim. Belki bir geri donus yapar diye dedim. Volkan konusunda aslinda haklisin. En azindan su mevcut kadromuzda yer bulur. Ozgurun yaninda oynayacak adam yok takimda su an. Hakan Cevik ne oldu haberi olan var mi?
Bize devre arasi Ordu nun artiklari degil tas gibi adamlar lazim sozun kisasi. İlk yarinin sonunda puan durumundaki yerimiz bence daha kotu olur.
Su foruma bir bakan yok mu? Ne zaman duzelecek bu tema midir nedir?