7. Hafta | Giresunsporumuz - Albimo Alanyaspor
26-10-2014, 13:19,
RE: 7. Hafta | Giresunsporumuz - Albimo Alanyaspor
(25-10-2014, 21:15)sokakbaşımeyhane Wrote: Genoa hem takım çop diyorsun kendi kendine çelişki yaşıyorsun sonra hoca gitmeli diyorsun..bana su takimda mehmet hocadan farklı bir ideal 11 kur iniestayi kesip xaviyi mi sokacaksin adama transfer de söz hakkı tanimamissin adam buba rağmen Giresunspor için sesini cikarmamis hala laga luga yapıyorsun. .önce Bozbag gitmeli senin mantığına göre bu takim maniaayi orduyu hatta boluyu yener 3-4 puanda bir şekilde toplar

bir yerlerden bazı değişimlere başlamak lazım, Bozbağ ya da Birinci benim çok önemli değil kaldı ki ikiside belli bir süre sonra gidecekler ama biz hep burdayız bu takım bizim takımımız.

Mehmet Birinci gidince bu takım süper top oynayıp ligde kalacak demiyorum ama bu takım daha iyi top oynayabilmeli ya da sonuca gidebilmeli ama biz ikisini de yapamıyoruz, sizlerin kondisyon sorununu bağladığı belli başlı şeyler vardı o'nu çözecek olan da hoca ama 7 hafta da bunu da çözemedik, he gidince kim gelir belki de daha kötüsü bir önce ki sayfada da belirttim büyük başkan'ın bu işi başarabileceğine dair umudum yok zaten kurduğu takım ile bunu gösterdi, bu takım Altınordu'yu yenemediyse bu ligde kimseyi kolay kolay yenemez, senin beğenmediğin Ordu, Manisa hatta Bolu bizi mağlup edebilir ama biz onlara gol atabilirmiyiz o bile şüpheli.
Reply

Messages In This Thread
RE: 7. Hafta | Giresunsporumuz - Albimo Alanyaspor - by genoa28 - 26-10-2014, 13:19

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)