6. Hafta | Giresunsporumuz 1-2 Osmanlıspor
21-10-2014, 09:06, (This post was last modified: 21-10-2014, 09:12 by sokakbaşımeyhane.)
RE: 6. Hafta | Giresunsporumuz - Osmanlıspor
cihan yeşilırmak mallesef bu takımın topçusu değil artık kesilmeli..veysel tam bir traş nasıl süperlige çıkan takımlarda oynamış anlamadım..öve öve bitireemediğimiz rıdvan hikaye vasatın üzerine çıkamıyor alican bir maç var bir maç yok ismail dinler bitik berkan orta özürlü beğenmediğimiz ergün çoğundan iyi...abdülaziz takıma girmeli abwo girmeli..takımın her şeyi jonesmış onu gördük bizi ileriye taşıyan adam...birde özgür yılmaz helal olsun alttan gelip bu ligi tek hakeden oyuncu çağrı ve erayla birlikte..bu takım nasıl futbol oynasın bu kadroyla bilemiyorum...
BİRDE BİR GRUP ÖZELLİKLE HANGİ GRUP OLDUĞUNU BİLMİYORUM FUTBOLCULARA HOCAYA KÜFÜR ETMEK İÇİN GELMİŞ GİBİLERDİ..6 .HAFTA NE OLUYOR AŞKIMIZ FORMAYA SİZE DEĞİL NE DEMEK?..ADAMLAR MÜCADELE ETMESE EYVALLAH AMA ADAMLAR MÜCADELE EDİYOR AMA KAPASİTE BU..ne kadar puan toplarsak o kadar ikinci yarı rahatlarız..bu takım orduyu manisayı alanyayı boluyu yener 4 galibişyet sıkıştırır en kötü..

(20-10-2014, 21:10)maicon_28 Wrote: mehmet hoca gitti yine en tehlikeli oyuncumuzu cikardi yani ridvan

ya maicon karddeşim biz başka maçmı izledik rıdvan her topu ezdi..savunmaya yardım sıfır yapmayın Allah aşkına...
Derelili çotanak
Reply

Messages In This Thread
RE: 6. Hafta | Giresunsporumuz - Osmanlıspor - by sokakbaşımeyhane - 21-10-2014, 09:06

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)