Denizli spor- GİRESUNSPORUMUZ
08-10-2014, 21:15,
RE: Denizli spor- GİRESUNSPORUMUZ
ne demek golcüsü eksik olmuş çokmu? ister golcüsü ister savunmacısı ister kalecisi hangisi olduğu çnemli değil biri bile eksikse demekki iyi kadro kuramamış demektir. ayrıca kadroyu şampiyon yapan mehmet hoca, ama sen ısrarla ahmet hocayı övüp mehmet hocayı eleştirme çabasındasın. sen objektif yorum yaptığına eminmisin? bence hiç ama hiç objektif değilsin. sen artniyetli olarak tek amacın mehmet hocayı eleştirmek. yani amacın giresunspor falan değil senin.

ayrıca transferde birisini suçluyorsan eğer kaç tl ye aldığınıda söylemek zorundasın. zira bizim gibi maddi durumu çok kötü bir takım için oyuncunun kaça geldiği çok çok önemli.

birde daha öncede dedim, takım kurmak marifet değil. al işte kayseri bu sene on numara kadro kurdu "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" gibide para harcadı. kuvvetle muhtemel o sırada baştaki hoca kurmuiştur kadroyu. ama gördüğün gibi 3-4 hafta içinde hocayı sepetlediler. ee çokmu marifet yani o kadroyu kurmak? aynı bütçeyi benim önüme ver, istediğim her oyuncuyu alacağına söz ver bende aynı kalitede kadro kurarım. marifet şudur, düşük maliyetli bir bütçeyle her mebkiy uygun oyunu bulup sonrada o kadronun yakalayabilceği en maksimum başarıyı yakalıyorsan aferin sana. yoksa yöntim sana adam akıllı bütç sunmaz istiğin oyuncuları almazsa orada hoca suçlu değildir. hele hele yönetim çok çok kötü kadro kurduğu halde hiçbir zaman bahane bulmayıp çıkıp sahada en iyisini yapıyorsan, hatta senden 3-4 kat daha yüksek bütçeli takımları sahada eziyorsan işte başarı budur. hocalıkta budur, adamlıkta budur. yani mhmt hocanın yaptığı şey tam olarak bu.

Messages In This Thread
RE: Denizli spor- GİRESUNSPORUMUZ - by mvsr - 01-10-2014, 13:55
RE: Denizli spor- GİRESUNSPORUMUZ - by mvsr - 03-10-2014, 18:19
RE: Denizli spor- GİRESUNSPORUMUZ - by mvsr - 03-10-2014, 19:09
RE: Denizli spor- GİRESUNSPORUMUZ - by mvsr - 03-10-2014, 19:50
RE: Denizli spor- GİRESUNSPORUMUZ - by mvsr - 06-10-2014, 01:15
RE: Denizli spor- GİRESUNSPORUMUZ - by mvsr - 06-10-2014, 19:19
RE: Denizli spor- GİRESUNSPORUMUZ - by kerasus - 08-10-2014, 21:15
RE: Denizli spor- GİRESUNSPORUMUZ - by mvsr - 09-10-2014, 16:47

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)