(04-10-2014, 20:31)kral1234 Wrote: Milletin azerileri top oynuyor gol atıyor bizimkiler de yatıyor vay arkadas ya.
millet adam gibi transfer yapıyor, senin başkanın sırf kontenjan dolsun diye Ayaz ve Anton adında iki çöp aldı, artı olarak Abwo denen kamili ve Vedat diye bir çöp aldı bu iki isimide yine kontenjan dolsun diye aldı ne garip değil mi, ama merak etmeyin büyük başkan Giresunspor'un parasını sokağa atmaz tabi atabilecek para kaldıysa, bu arada başkan yapılan fazladan transferler (boş transferle; Abwo, Vedat, Ayaz, Barış, Anton) için 1 Milyon TL bütçenin üzerine çıktık diyordu ve devamında şöyle diyor Giresunspor için herşeyi yaparız ulan sanki 1 Milyon Tl senin cebinden çıkıyor, bunun dışında devre arası başkan yine saçmalamazsa adam akıllı 3-4 transfer şart bu da en az 1-1.5 Milyon TL demek ama merak etmeyin zaten 6-7 Milyon TL borç var 2 Milyon TL civarı borç girmiş herşey Giresunspor için.
Sene başında yazmıştık transferi Mehmet Birinci ve Bozbağ yapmasın diye, ikisininde iyi yönleride vardır ama ikiside transferden anlamaz zira bu sezon ve geçmiş sezonlar bunun kanıtı.
Birde bu başkan yeni Samed Kartal'lar bulacağım diyordu bu yeni transferler için ben henüz göremedim gören varsa bi zahmet yazsın.
Son olarak devre arasına kadar toplayabildiğimzi kadar puan toplamalıyız, lig inanılmaz kötü, 15-18 puan bu bağlamda bize yeter, devre arasıbüyük başkan bizi yine menajerlerin kucağına atmayıp şimdiden yabancı transferi için harekete geçip ir forvet bir 10 numara bulmalı bunun dışında bir sağ kanat ile ligde kalırız, ama başkan bunları yapar mı zor gibi kendisi Türkiye Liglerinde ki tüm oyuncuları bildiğini geçmiş sezonlarda iddiaa etmişti Allah'tan Ahmet Ertem transferleri kendi yaptı da kadro bir şekilde tuttu yoksa Spor Toto 2.Lig'de ilk sezon başkanın kurduğu kadro düşman başına.
Başkana biraz fazla sallamışsın diyenler olabilir ama hepsinde haklı olduğumu düşünüyorum, bunun dışında 3. ve 4. hafta Mehmet Hoca'yı eleştirmeme rağmen bu hafta ki kadro tercihi ve oyuncu değişikliklerinde isabet sağladığından dolayı teşekkür ediyorum.