Denizli spor- GİRESUNSPORUMUZ
03-10-2014, 23:24, (This post was last modified: 03-10-2014, 23:27 by genoa28.)
RE: Denizli spor- GİRESUNSPORUMUZ
(01-10-2014, 23:19)genoa28 Wrote: bir şekilde kazanmalıyız, umarım bunu başarabiliriz.

Abdül ve Rıdvan 11 de başlamalı ve Rıdvan gezse dahi sahada 90 dakka kalmalı, Ergün'de kesinlikle oyuna girmemeli, son olarak Barış bu maçta da oyuna girmez umarım.

maç öncesi vakit olsa şu 11'i yapacak ve foruma yazacaktım;

ESER

VEYSEL-ÖZGÜR-HAKAN-İSMAİL

BERKAN-ALİ-ÇAĞRI-JONES

RIDVAN
ABDÜLAZİZ

bizim ideal defans hattımız bu olmalı, bu Abwo denen adamı kim aldıysa Giresunspor'un parasını çalmış resmen(küçük küfürler edelim) Berkan geçen sezon sağ öne geçtikten sonra iyi işler yapmıştı bu nedenle yine sağ önde denemeliydik denedik ve iyiydi, solda Jones'ın hızlı çıkışları önemli olabilirdi o nedenle o'nu sola koyardım, ileride niye Abdül; Abdül bu ligin iyi isimlerinden ilk haftadan bu yana solda pek etkili olamadı forvette başarılı olacağını düşünüyorum ve hava toplarında da Jones'dan çok daha etkili olabilir diye düşünüyorum.

Rıdvan ayağı kopsa 11'de kalmalıydı ve hoca 4 hafta sonunda anlamış ki kaldı, Barış bu maçta da oyuna girseydi burda var bi bit yeniği diyecektim ama girmedi inşallah 18'de de bir daha görmeyiz. Gökhan Çakır, Çağrı'nın yerine denenmeli, sol önde bir sonraki maçta Cihan değilde Uğur Aktaş denenmeli, sağda da Berkan kalmalı.

Bu takımın kanat ve forvet transferlerini kim yaptıysa(sözde büyük başkan) gibi duruyor küçük küfürleri hak ediyor, lafa gelince Giresunspor'un parasını sokağa atmıyoruz hikayelerini dizen adam Abwo, Barış, Ayaz, Vedat, Anton gibi çöp adamları nasıl transfer etti ya da niye transfer etti, başkan resmen Giresunspor'a ihanet etmiş, yahu şu 5 çöpün yerine iki tane adam akıllı forvet alsan bugün play-off kovalar olacaktık.

Hoca da maçtan önce devre arası transferine değinmiş, o da bizim gibi sanırım daha 5.haftadan çöplerin farkına varmış. Devre arası Abwo, Anton, Vedat, Ayaz, Barış, Ergün gibi adamlarla yollarımızı ayırıp iyi sağ kanat, 10 numara ve iyi iki forvete rahat ligde kalırız gibi, tabii büyük başkan Giresunspor sokağa atacak başka parasını bıraktıysa.

takım müthiş mücadele ediyor ama sadece mücadele ediyor, yetenek anlamında belkide ligin en kötü takımlarından biriyiz ama daha fazla poziyona girmeliyiz gibime geliyor umarım ilerleyen haftalarda bunu görebiliriz, bunun dışında Jones'a biraz değinmek istiyorum bu adam forvet filan değil ama yanında adam gibi forvet olsa ligin tozunu attırırlardı, adam herşeyi yapıyor ama son vuruş yeteneği sıfır, bu arada yukarıda sürekli denemelerden bahsettik o'nu orada bu'nu şurada deneyelim diye malum elimizde yetenek bakımından kısıtlı bir kadro olduğunundan anca geçen sene ki gibi sağ beki sağ açık, sol açığı forvet yaptığımız gibi birşeyleri deneyerek bulacağız.

bu takıma bu kadar kötü transfer yapmak ihanettir, bunun başka bir açıklaması yok,maçtan önce yine forumda biri yazmıştı 7-8 kötü adam alacağına 2-3 iyi adam al diye, keşke 25-26 kişilik kadro yerine 18-19 kişilik iyi kadro kursaymış büyük başkan.

Messages In This Thread
RE: Denizli spor- GİRESUNSPORUMUZ - by mvsr - 01-10-2014, 13:55
RE: Denizli spor- GİRESUNSPORUMUZ - by genoa28 - 03-10-2014, 23:24
RE: Denizli spor- GİRESUNSPORUMUZ - by mvsr - 03-10-2014, 18:19
RE: Denizli spor- GİRESUNSPORUMUZ - by mvsr - 03-10-2014, 19:09
RE: Denizli spor- GİRESUNSPORUMUZ - by mvsr - 03-10-2014, 19:50
RE: Denizli spor- GİRESUNSPORUMUZ - by mvsr - 06-10-2014, 01:15
RE: Denizli spor- GİRESUNSPORUMUZ - by mvsr - 06-10-2014, 19:19
RE: Denizli spor- GİRESUNSPORUMUZ - by mvsr - 09-10-2014, 16:47

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)