3. Hafta | Bucaspor-Giresunsporumuz
21-09-2014, 01:32, (This post was last modified: 21-09-2014, 01:46 by genoa28.)
RE: 3. Hafta | Bucaspor-Giresunsporumuz
(21-09-2014, 00:41)kerasus Wrote: 1) Yahu oynadığımız 3 takımda kadro olarak bizi 3 ile çarpıp 5 e böler çok net. ama hiçbir maçta rakip bizden daha iyi değildi, hiçbir maçta rakibimiz galibiyeti bizden daha fazla haketmedi. Peki bu kim sayesinde? bu ligin hocası olmayan Mehmet Birinci sayesinde. Sen ver Mehmet hocanın eline ligden düştüğümüz kadroyu mesela. O kadroyla ve Mehmet hocayla düşme hattıyla uzaktan yakından alakamız olmazdı. Hatta hava yakalarsak play off bile yapabilirdik. Fakat o kadro küme düştü. Neden? Bu ligin hocaları Bahri Kaya ve Erhan Altın sayesinde. Ver Levent Erişin elindeki kadroyu Mehmet hocaya. Ligin altını üstüne getirir ezici puan farkıyla şampiyon yapar. Ama o mükemmel kadro uzun süre düşme hattına yakın seviyelerde kaldı ve ligide 7.bitirdi. Neden? bu ligin kaşarlanmış hocalarından Levent Eriş sayesinde. Adam o kadroyla bile her maç defansa yatıyordu. Oysa Mehmet hoca elinde gol atacak adam yokken dahi devamlı hücum futbolu oynatmaya çalışır. Bu sayede de berbat kadromuz olmasına rağmen kalemizde çok az pozisyon veriyor ve rakiplerden daha etkili görünüyoruz oyunda.

2) Evet hala ilk 11 belirleyemedi doğru. Çünkü elinde bu ligde oynayabilecek çok az oyuncu olduğu için ancak ve ancak deneme yanılma yöntemiyle bulmaya çalışıyor kadroyu. Misal bugünkü rakipten örnek verecek olursak, elinde İskender alın vardıda o Ergün mü İskender mi diye seçemedimi? Takımda çok bariz şekilde gol atacak oyuncu yok. ve böyle bir kadro arasında forvet belirlemeye çalışıyor adam. Daha ne yapsınki? Hazırlık kampında dandik dandik takımlarla hazırlık maçları yapıyoruz diye eleştirdiğimizde burada birileri ne farkedecek altı üstü hazırlık maçı işte diyip duruyordu. İşte hazırlık maçının önemi burada ortaya çıkıyor. Tabiki sarıyere 3 atınca gol sıkıntısını göremiyorsun takımda. Hal böyle olunca hocada ne yapsın, ancak lig maçlarında görmeye çalışıyor eksikleri.

3) Birde neymiş efendim, hoca bu ligde bizden başka takım çalıştırmamış. Ergün Penbe bu ligde kaç tane takım çalıştırdı. Ne yaptı peki? Her çalıştırdığı takımın .mına koydu bıraktı resmen. Her gittiği yerde enkaz bıraktı. Hiçbir takımda da gram başarısı yok. E şimdi senin mantığına göre Ergün Penbe midir bu ligin hocası?

Peki hocam senin önerin kimdir hoca olarak? bu maddi imkansızlıklar içerisinde aynı paraya çalışıp daha güzel futbol oynatacak kim var sence bu ligin hocası olarak? Ben sana söyleyim. Bu kadroya daha güzel futbolu geçtim, aynı futbolu oynatacak hoca bulamazsın. Hatta bu kadroyla çoğu hoca averaj takımı yapardı bizi çok net.

Senin cevap vereceğine adım gibi emindim, Mehmet Hoca'ya toz kondurmazsın.

1) Oynadığımız 3 takımda kafaya oynayacak takım değil demişim bizden üstün ya da değil mevzusuna girmemişim, biz bu takımları yenemeyeceksek Osmanlı, Antalya ya da Kayseri karşısında nasıl 3 puan hedefleyeceğiz.
-Kadrolar ile hoca arasında kurduğun bağlantı tamamen varsayım. Samsun maçında rakipten etkili göründük ama ADS ve Buca maçı için bunları söylemek güç.

2) 11 mevzusuna gelirsek daha önce de yazdım yaz döneminde ne yaptı bu takım ayrıca kondisyon eksikliğimiz de var, artı olarak 2.lig takımlarıyla hazırlık maçı oynamak benim suçum değil herhalde millet bank asya takımları ile hazırlık maçı yaparken sen 2.lig takımalrı ile yapıyorsan sorunun bende olmadığı gayet açık.
-Takımda gol atacak oyuncu yok demişsin, yahu ben sana hoca transfer yaptıramıyor derken bana kızıyordun, kardeşim takımda 3 sağ bek, 5 ön libero var 3 de sol açık var, başkana diyemiyormusun yahu başkan ne yapacaz bunları gönder 3 fazlalığı da adam gibi forvet alalım diyemiyorsa sorun yine bende değil, şimdi para mevzusuna girme hepimiz biliyoruz ki parası az olan takım takımı nasıl şişiryor,(bu adamların 3'ü en kötü 100.000 TL alsa 300.000 TL eder ki o paraya en kötü alt liglerin en iyi golcüsü alınır Raif Demir gibi mesela) tamam transfer yaptırma ama bari şu şişen bölgelere oyuncu alınmasını engelle hocasın sen yahu, neyse belkide Anton bir sonraki maç forvet oynayabilir ya da Barış Bakır stoper bilemiyoruz tabi beklyoruz.

3) bana göre 3 maçta da yanlış 11 ve yanlış oyuncu değişiklikleri yaptı, en basiti Barış Bakır nedir yahu halı sahada oynatmam ama adam bizde 11 yapıyor, Mehmet Hoca iyi niyetli, karakterli adam sıkıntı yok kötü hoca da değil zaten belki dediğin gibi başka hoca olsa sıfır da çekebilirdik ama 6 puan da yapabilirdik bilemiyoruz işte varsayım bunlar hep, ama şuanda takımın td'si Mehmet Hoca olduğununda kaynaklı eleştirmemiz son derece normal sende alış buna biraz. Bu lig mevzsuna gelirsek tecrübesi olmayan bi ligde sıkıntı yaşaaycaktır bu nedene bu lig için yetersiz kalabileceğini düşünüyorum.
-Ergün Penbe'ye gelirsek aynı şeyleri Erhan Altın ve Bahri Kaya için de kullanabiliriz, Levent Eriş iyi hocadır olgun pis işlere girmese o sene her türlü play-off yapardık bunu adımız gibi biliyoruz. Bu ligin hocası olayına gelirsek Levent bu ligin hocasıdır ama diğerleri değil.

-Herhangi bir hoca önerim yok açıkcası, keşke Mehmet Hoca'ya daha iyi kadro verebilseydik de görebilseydik neler yapabiliyor.

Son olarak hcoayı her eleştirdiğimde bana cevap yazmak zorunda değilsin, benim fikrim bu sen ne anlatsan değişmeyecek ya da ben sana ne anlatsam senin fikrin değişmeyecek, olaya bakış açılarımız farklı belkide.
Reply

Messages In This Thread
RE: 3. Hafta | Bucaspor-Giresunsporumuz - by genoa28 - 21-09-2014, 01:32

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)