3. Hafta | Bucaspor-Giresunsporumuz
20-09-2014, 23:34,
#85
RE: 3. Hafta | Bucaspor-Giresunsporumuz
transferde tek krtieri oyuncunun ucuzluğu olması ve yapılan transferler ortada, tamam geçen sene yakalanan sinerji ile gelen şampiyonluktan sonra da bu sene de ya tutarsa transferi olmuyor Bozbağ, daha önce td'de defalarca yazmıştım hem Bozbağ hem de Mehmet Hoca transferden anlamıyor net.

Mehmet Hoca iyi adam alt lig için de ortalama bi hoca ama bu lig için yetersiz, daha önce sanırım bu ligde bizden başka hiçbir takımda görev yapmadı garip, ilk 3 maçta da çıkardığı 11 ve oyuncu değişiklikleri ile bu ligin hocası olmadığını gösterdi bence alt lig için tamam da bu lig sıkıntı.

Bazılarına abartı gelebilir köyün delisi bile bu takımın transfer döneminde 10 numara(şuan için Rıdvan) eksiği olduğunu biliyor, yine aynı o deli takımda bir tane net forvet olmadığını bile bilirken neden transfer yapılmaz anlayamıyorum, yönetim neyin peşinde gerçekten garip.

Takıma gelirsek herkesin gördüğü gibi kondisyon eksikliği var, ayrıca hoca hala 11 belirleyememiş, yahu koca yaz döneminde ne yaptı bu takım kondisyon sıfır takımın 11'i belli değil, takım dahi olamamışız ki pozisyona dahi giremiyoruz.

Son olarak ligin kafaya oynayamayacak 3 takımından 2 puan alıyorsak varın gerisinisiz düşünün, Allah yardımcımız olsun yoksa devre arası kırmızı-beyaz seçmeye başlarız.
Reply


Messages In This Thread
RE: 3. Hafta | Bucaspor-Giresunsporumuz - by genoa28 - 20-09-2014, 23:34

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)