Giresunsporumuz 2014-2015 Transfer, Hazırlık Dönemi ...
09-09-2014, 20:03,
RE: Giresunsporumuz 2014-2015 Transfer, Hazırlık Dönemi ...
(09-09-2014, 00:07)maicon_28 Wrote: beyler store icin ilgi az deniliyor

bir bilgisi veya tahmini olan var mi ? Yoksa sallama mi..

bence sallama.

storede yeni sezon formlarının tümü aynı anda geçen p.tesi satışa başladı, çarşamba günü storeye damalı formanın m bedenin almak istediğimi belirten bir mesaj attım facebook üzerinden, bana yapılan geri dönüşte formanın m bedeninden kalmadığı söylendi.

lafa gelince para para lafı yapan, storede işler kesat ayağı yapan, destek isteyen yönetime gelirsek:

-yaz döneminde ağustos ayında storeye gittim yeni sezon formalarından çubuklu ve yeşil olan vardı beğenemedik almadık, antreman t-shirti ve bardak vs aldık destek olduk.

-o gün yeni sezon formalarının alınılabilir olanları olsa o'nu da alacaktık yoktu, daha satışa çıkalı 3 gün olmuş forma bitti deniyor(ya storedekiler satmak istemiyor, gerçekten kalmadıysa Giresunspor bu formadan storeye kaç adet getirdi de formalar hemen bitti ve satılacağı düşünülerek neden stok yapılmadı)

-storeye bana dönüşünden sonra tekrar attığım mesajda ne zaman gelecek dediğimde sezon içinde cevabı aldım yani görevliler de ne zaman gelir ya da gelecek mi bi haber durumdalar.

çok garip bir şekilde kulube destek olmak isteyip olamıyoruz, sonrasında yönetimin destek çağrıları, para yok sözleri vs vs hayırlı işler bakalım.

bu arada yahu ne çok yazmışsın altı üstü vereceğin 70 TL filan demeyin, damlaya damlaya göl olur, çok doluyum bu store olayına bir iş yapılmış bari adam gibi yapılsın, FB'de yönetici istifa ediyor görevden almalar oluyor bu işler için.
Reply

Messages In This Thread
RE: Giresunsporumuz 2014-2015 Transfer, Hazırlık Dönemi ... - by genoa28 - 09-09-2014, 20:03

Forum Jump:

Users browsing this thread: 18 Guest(s)