(05-09-2014, 08:48)kerasus Wrote: (05-09-2014, 07:51)123456 Wrote: 2540 oldu passolig.E bu meret olmasa bu takım ilk iç saha maçını kaç bine oynardı.Şimdi fire vermese dahi 2500 kişiye oynayacak.Adam övünüyor ya aldığı passoligle.
İşte mesele o. adamda düşünme yeteneği olsa zaten malum partili olmazdı
normalde ligin ilk maçını 15 bin civarı kişiye oynayacak olan takım şimdi 1000 küsür kişiye oynayacak. ama adam bunla gurur duyuyor. niye? çünkü yandaş banka zengin olsun diye. sonrada gelmiş bana giresunsporluluk yarıştırıyor utanmadan.
ben klübe destek olmak için passolig kartı aldım ayrıca partiyle ne alakası var anlamadım hani demokrasi vardı bu ülkede chp yada mhp ye oy verince iyiyim başka partiye oy verince hemen bir dışlama kampanyası burdan kendisininde passolig kartı aldıgını biliyorum sayın erkan diktaşa bir şey söylicem bu kerasus linkli arkadaş bu sitenin sahibimi herkese laf sokuyor yada kendinden olmayanları dışlıyor
yandaş banka zengin olsa bana ne olmasa bana ne parayı bana mı getiriyor bende herkes gibi vergimi veriyorum faturamı ödüyorum size ne kadar hizmet geliyorsa banada aynısı geliyor