1. Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz 0-0 Maç Sonucu ...
maicon_28 Offline
Posting Freak

Threads: 40
RE: 1. Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz 0-0 Maç Sonucu ...
eray - iyiydi . sadece topu oyuna sokma konusunda berbatti.degajlari direk taca gitti

berkan-gayet iyiydi

onur-kademede iyi ama sacma sapan pas hatalari yapiyor.Topu kapinca direk yan pas versin ozgur oyun kurar..

ozgur-mukemmeldi formayi vermez dedim yaniltmadi..

ismail - gecen sene balkesliler cok ovuyordu ama begenmedim fazla kilolarindan sanirim.Ben olsam evimizdeki maclarda ugur aktasi oynatirim

cagri - mukemmeldi takimin en iyisiydi adamsin..

alican - bekledigimden iyi cikti ama cok ta iyi degil.2.yari resmen kayboldu sahada

abdulaziz - superdi .sende adamsin abdul

abwo - en buyuk hayal kirikligim berbatti tek kelimeyle.ilerisi icin de isik vermedi.Yani bu performansi tek haftaya mahsus degil bence.fazlasiyla korkak rakipten kaciyor..

jones carioca - adeta beni utandirdi.Gayet iyiydi.ilerisi icin ışık verdi

ergün - zaman zaman iyiydi.ama yaptigi pas hatalari bir hayli fazlaydi.ayrica kendini gelistirmis gecen sene ki ergun degil 60 tan sonra kopmadi oyundan.Tabi bu degerlendirmemi ergunun kapasitesi bakimindan yapiyorum.Adam napsin bu kadar yani..

sonradan girenler icin ilk izlenimlerim

gokhan - iyi bir yedek izlenimini verdi.Cezali , sakat oldugu zaman oynar

cihan - bu lige gore degil

baris - berbat bir izlenim verdi bana.

Mehmet Birinci - Kendisini tekrar takdir ettim.Kisitli butceyle iyi mucadele ettik.2 tane kucuk elestirim olacak kendisine

1-Çagri ve jones i cikarmasi hataliydi bence.Ayrica Ridvanida alabilirdi
2-Vedar Muriqi eskisehir ertugrul saglam komutasinda kamp donemi gecirdi ben hazir olmadigini dusunmuyorum .Kadroya almamasi hataliydi
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
(This post was last modified: 30-08-2014, 19:16 by maicon_28.)
30-08-2014, 19:15
Reply

Messages In This Thread
RE: 1. Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz 0-0 Maç Sonucu ... - by maicon_28 - 30-08-2014, 19:15

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)