Giresunsporumuz 2014-2015 Transfer, Hazırlık Dönemi ...
09-08-2014, 10:53, (This post was last modified: 09-08-2014, 10:54 by kerasus.)
RE: Giresunsporumuz 2014-2015 Transfer, Hazırlık Dönemi ...
yalnız bizim edilson palmeiras klübünden değildiki. brezilya alt liglerinde benzer isimde bi takımdan gelmişti. zira brezilyanın en üst liginde oynayan topçu zaten ptt 1.liginin anasını ağlatacak seviyede olur ve bizimde maddi durumumuz öylesini getirmeye yetmez. hele hele öyle bi topçuda zaten menejer tavsiyesiyle transfer yapacak kadar düşmez. bizimki ise alt liglerde olup klüp bulamadığı için menejer tavsiyesiyle bize önerilen biriydi. nasıl çıkacağı ise tam bir soru işaretiydi. o açıdan gitmesinde bi sıkıntı yok bence. karabükten gelen jones içinse umutluyum. karabük gibi takım öyle boş transfer yapmaz kolay kolay. heleki bunu süper lige transfer etmişlerdi. orada yapamamış olabilir belki ama 1.lig için gayet yeterlidir diye düşünüyorum.

@genoa28:
başkanın hocayı dinlememesi elbette sadece maddiyatla açıklanamaz evet. ki ben hiçte doğru bulmuyorum başkanın yaptığını. ama bu hocayı takmamak değil sorumsuzluk bence. normal bir başkan hiç parası olmayıp sadece bir tane transfer yapacak olsa dahi onuda hocanın bilgisi dahilinde yapması lazım. ama bizimki malesef transferde oyuncunun kalitesinden ziyade fiyatına bakıp alıyor. hoca ise elbette öncelikle kalitesine bakar alacağı oyuncunun. çok çok iyiyse 50 bin liranın hesabını yapmaz. ama başkan tam tersine takımı tek başına şampiyon yapacak oyncu bile olsa sırf 50 bin daha vermemek için almaz o oyuncuyu. oyüzdende başkan transferleri kendisi yapıyor hocaya bırakmıyor. yani bu hocayı takmamak değil sorumsuzluk ama maddiyattan kaynaklanan bi sorumsuzluk. bu takım küme düşse başkan bozbağmı daha çok üzülür yoksa mehmet hocamı? tartışmasız mehmet hoca derim. başkan zaten çıkmasına bile pek gönüllü değildi takımın. oyüzden bukadar işini gönülden yapan takıma bağlı bi hoca bulunmuşken arkasında durulmalıdır.
Reply

Messages In This Thread
RE: Giresunsporumuz 2014-2015 Transfer, Hazırlık Dönemi ... - by kerasus - 09-08-2014, 10:53

Forum Jump:

Users browsing this thread: 10 Guest(s)