Giresunsporumuz 2014-2015 Transfer, Hazırlık Dönemi ...
08-08-2014, 22:46,
RE: Giresunsporumuz 2014-2015 Transfer, Hazırlık Dönemi ...
(08-08-2014, 19:59)kerasus Wrote: zamanında sen ve senin zihniyetindekiler yedi bu hocayı. takım takır takır topunu oynarken hocanın açığını arayan zihniyet yedi hocayı. şuan senin yaptığın gibi mesela. hoca kısıtlı imkanlarla elden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor ve sen gurur duyacağın yerde hocayı takdir edeceğin yerde onu bile eleştiriyorsun. neymiş zamanında ergün hoca gibilerin bile arkasında durmuşmuş. marifetmi yani ergün gibi çapsız birinin arkasında durmak? ergünün bu takıma faydalı olamayacağı taa geldiği günden itibaren belli bişeydi. giresunspora katkı sağlamayacak birinin arksında ne diye durulurki?

bahri kaya gibi çapsız kişilerin hoca diye gelmesinde suç yine sen ve senin zihniyetinde. mehmet hoca gibi biri gelir takımın maddi imkanları kısıtlı olduğu için başkanı zorlamaz, bahane uydurmaz, onun yerine bu kısıtlı imkanlarla neler yapabiliriz diye çaşlışır onuda eleştirirsin. o gider yerine bahri kaya çapsız biri gelir bi "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" yapamayınca bahane üstüne bahane uydurur transfer transfer diye tutturur onuda beğenmezsin. peki kim gelsin kardeşim sen söyle? birbirinin zıttı iki hoca. eğer birini eleştiriyorsan diğerini takdir etmen gerekir çünkü eleştirdiğin şeyin tam tersi. ama sen ikisinide eleştiriyorsan sen ne istediğini bilmiyorsun demektir.

ayrıca hocayı takmamak nerden çıktı? seni duyandan başkan bozbağ hocaya "sen karışma len" diye cevap vermiş sanır. hocayı takmamak ayrı maddi sıkıntılardan dolayı her istediği transferi yerine getirmemek ayrı şeyler.

tahmin ettiğim kişiysen zamanında seninle de beraber maçlar izledik hatta hocayı da çokca övdük (fatih kitapçı dönemi bank asya) hatta hocanın kısıtılı imkanlara rağmen iyi futbol oynattığını vs hep söylerdik. o nedenle hocayı zamanında yiyenler arasında ben yokum yani ki hep de arkasındaydık.

hoca eleştirilebilir yani sonuçta hocanında eksikleri olabilir kaldı ki ben hocayı futbol bilgisi ya da oynattığı futbol ile ilgili yorum bile yapmadım.

bahri kaya dönemi vs. ile önceki sayfada mesajım mevcut.

son kısma gelirsek, maicon'un yazdıkları ithafen hoca takılmıyor gibi bir hava var, arkadaşın yazdığına göre Barış Bakır bile ayıp olmasın diye alındı gibisinden mesajı vardı, haliyle yapılan transferlere rağmen dedim ya 3 sağ açık 5 ön libero takıma doldurup 10 numara alamıyorsan bunu maddi sıkıntı ile açıklamak mantıksız gibi.
Reply

Messages In This Thread
RE: Giresunsporumuz 2014-2015 Transfer, Hazırlık Dönemi ... - by genoa28 - 08-08-2014, 22:46

Forum Jump:

Users browsing this thread: 15 Guest(s)