Giresunsporumuz 2014-2015 Transfer, Hazırlık Dönemi ...
11-07-2014, 23:47,
RE: Giresunsporumuz 2014-2015 Transfer, Hazırlık Dönemi ...
(10-07-2014, 23:40)chotanax Wrote: arkadaşlar bahsi geçen şahsa en başından beri karşıyım. hatta üye oldu olalı ilk tartışan da benimdir kendisiyle. kendisinden soonuna kadar haz etmiyorum ancak objektif bakmak lazım olaya, adamın ilk yazdığı mesajda (bu başlıktaki - silinen) hakaret yok, kışkırtma yok, art niyet yok, o yüzden bence çok fazla tepki gösterildi. cumhurbaşkanlığı ve buram buram akp kokan başlıkları kast etmiyorum, altını çizmek isterim.
Birader iyi güzel hoşta benim yazdığı msjda ne küfür nede hakaret var cezmik denen zata Senin Giresunsporluluğuna inanmıyorum yalandan kendi siteni vede yazılarını ( yazar edasıyla kendisini sunmasına ) kızdığım için burda show yapma tarzında bi söylemim oldu ,ben bu siteye 2004 ten hatta 2003 ten beri yazarım çizerim beni bilen bilir tanır , kimseye hakaret etmem burda mesajı heleki cezmik denen şahsın ağzıyla msjım silinemez BEN MESAJLARIMIN ARKASINDAYIM TÜKÜRDÜĞÜMÜ YALAMAM ....
Neyse uzamasın ben alperin sildiğini düşündm ama senin mod olduğunu yeni öğredim .....
Başkentten !
Reply

Messages In This Thread
RE: Giresunsporumuz 2014-2015 Transfer, Hazırlık Dönemi ... - by turkuaz_0628 - 11-07-2014, 23:47

Forum Jump:

Users browsing this thread: 8 Guest(s)