Giresunsporumuz 2014-2015 Transfer, Hazırlık Dönemi ...
11-07-2014, 11:26,
RE: Giresunsporumuz 2014-2015 Transfer, Hazırlık Dönemi ...
(10-07-2014, 23:40)chotanax Wrote: arkadaşlar bahsi geçen şahsa en başından beri karşıyım. hatta üye oldu olalı ilk tartışan da benimdir kendisiyle. kendisinden soonuna kadar haz etmiyorum ancak objektif bakmak lazım olaya, adamın ilk yazdığı mesajda (bu başlıktaki - silinen) hakaret yok, kışkırtma yok, art niyet yok, o yüzden bence çok fazla tepki gösterildi. cumhurbaşkanlığı ve buram buram akp kokan başlıkları kast etmiyorum, altını çizmek isterim.
tepki gösterilmesinin sebebi hakaret falan değil, samimiyetsizlik. herkes biliyorki o adamın giresunsporla uzaktan yakından alakası yok. bu sitede bulunma amacı ise sadece ama sadece siyasi propaganda ve kendisi gibi olmayanları tahrik etmek. arada bi maksat değişiklik olsun diye giresunspor başlığına gelip saçma sapan soru soruyor. güya giresunsporla ilgili görünüyormuş süsü veriyor. yahu çok merak eden adam 2 sayfa gerisini karıştırır kimler alınmış görür, kim ne yorum yapmış onuda görür. ama neymiş beyfendi 2 sayfayı okumaya üşendiği için biri gelip beyfendiye özet geçecekmiş. hakaret ettiği için değil bunun için tepki gösterildi.

giresunsporla hiçbir ilgisi olmayıp sadece siyasi propaganda amaçlı giren birisi neden tüm forum üyelerini karşısına almak pahasına burada barındırılıyor? sakın ola yok efendim katılmasak bile onunda fikirlerine saygı göstermek zorundayız demeyin. hangi fikir? adamın kendine ait tek bir cümlesi yokki. sadece kopyala yapıştır ile milleti tahrik edecek derecede uç şeyler yazıyor. adam giresunsporludur, ama konusu açılmışken ilgili başlıktada fikrini paylaşır eyvallah. ama yok yani öyle biri değilki. bu siteye defalarca öyle ortalığı karıştırmak isteyen başka takım taraftarı geldi, hepside şutlandı anında. bu adamın özelliği nedir? bunun ayrıcalığı nedir? neden bu dokunulmazlık?
Reply

Messages In This Thread
RE: Giresunsporumuz 2014-2015 Transfer, Hazırlık Dönemi ... - by kerasus - 11-07-2014, 11:26

Forum Jump:

Users browsing this thread: 13 Guest(s)