Giresunsporumuz 2014-2015 Transfer, Hazırlık Dönemi ...
21-06-2014, 14:15,
RE: Giresunsporumuz 2014-2015 Yönetim,Transfer, Hazırlık Dönemi ...
ben teknik direktörün oynattığı futbola bakarım şahsen. ve bu konuda mehmet hoca hep istediğim kişiydi. çünkü kadrosuna bakmadan herzaman pozitif futbol oynatır. türkiyede çok nadirdir böyle pozitif futbol oynatan hoca. portföy konusuna gelince türkiyede hangi hocanın adam akıllı portföyü varki sanki? hepside sadece ama sadece daha önce çalıştığı topçuları alır. ki bazıları ondan bile kendine pay biçip eski futbolcum ayağına menejerle anlaşıp cukkayı atıyor cebine. varmıdır acaba takım çalıştırmadığı dönemlerde gidip almanyada hollandada genç yetenekli gurbetçi keşfetmeye çalışan? varmıdır gidip brezilyada afrikada ucuz ama kalitelşi yabancı keffetmek için uğraşan? varmıdır boş zamanında gidip bi 2. lig 3.lig maçlarını izleyip acaba patlama yapacak yetenekte biri varmı diye bakan? yok tabiki. öyleyse hangi portföyden bahsediyoruzki?

mehmet hoca ise diğer hocalardan bir farkı ise kadrosuna değil oynatacağı futbola güveniyor. şimdi getir bülent uygunu sana trilyonluk kadro şartı koşar takımı batırır. her gittiği klübü batırmıştır neredeyse. bu şekilde hoca çok fazla türkiyede. mehmet hoca ise tam tersine kendi parasında anlaşır, gideceği klüpte mutlu olup olamayacağına bakar ve imzayı atar. klübü batıracak transferler şart koşmaz. bizde önceki dönem olsun şimdiki olsun hep maddi sıkıntılı zamanlarımızda geldi ve oda anlayış göstererek kapris yapmadı vay efendim şukadar para harcayın şöyle topöular alın diye. klübün durumu belli olunca oda ona göre hareket ediyor. bu sene ver eline 20 milypon bütçe, bak bakalım trabzon alt liglerinden topçu alıyormu? adama para yok para yok diye ağlarsan oda napsın kendi memleketinden topçu bulabilir ancak o parayla. ama işte bizde taraftarda alışmış klübü batıran hocalara. klübün maddi imkansızlıklarına göre anlayış gösteren sorun çıkarmayan hoca kötü oluyor sevilmiyor.
Reply

Messages In This Thread
RE: Giresunsporumuz 2014-2015 Yönetim,Transfer, Hazırlık Dönemi ... - by kerasus - 21-06-2014, 14:15

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)