Giresunsporumuz 2014-2015 Transfer, Hazırlık Dönemi ...
mvsr Offline
Posting Freak

Threads: 81
RE: Giresunsporumuz 2014-2015 Yönetim,Transfer, Hazırlık Dönemi ...
Bende bu maddi sıkıntı olayını anlayamıyorum.Bizimkisi resmen öğrenilmiş çaresizlik.Razıyız her gelene.Ne yapalım para yok diyoruz.
Başkan 6 trilyonluk bir bütçeden bahsetti.Bu para ile ne kadrolar kurulur.Geçiniz bu lakırdıları.Bizden daha düşük bütçe ile daha iyi oyunculara sahip bir sürü takım var.
Kısa bir hesap yaparsak; tavan fiyat 200'den 24 kişilik kadro 4.8 trilyon yapar.Kaldı ki bir çok futbolcuya o parayıda vermeyecekler.4 trilyon civarı veya daha aşağısı para harcanacak.6 trilyondan geriye kalan ne oluyor peki.Sezon içerisinde harcanacak.O zaman yönetimi niye seçtik biz.Bu sayfadan bir başkan belirleyip kurul oluşturalım 6 trilyon taahhüt etsinler yönetelim kulübü.
Süper ligde bile yabancıların 50-100 bin dolara oynadıklarını biliyoruz.Hangi kafa ile bizimkiler ucuzun da anlamıyorum.
Kulübü yönetmek bahsettiğimiz kadar kolay değil onu da anlıyorum ama ağlamayın be kardeşim.Yeter daha.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
13-06-2014, 19:10
Reply

Messages In This Thread
RE: Giresunsporumuz 2014-2015 Yönetim,Transfer, Hazırlık Dönemi ... - by mvsr - 13-06-2014, 19:10

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)