bu başarıyı bekleyip beklememek ayrı hakedip haketmemek ayrı mesele. bu kadroyla ve devraldığı sıradaki puan durumuyla şampiyonluğu kimse bekleyemezdi tabiki, bende dahil. ama bu demek değilki başarımız diğer takımların kayıplarına bağlı yani bir nevi şans. bunu söylemek kusura baklmayın ama çekememezliktir. mehmet hoca zamanında şampiyonluktan bahsetse kafayı yemiş bu diye tımarhaneye atarlardı adamı

adam ulaşılamayacak hedefler koymak yerine maç maç gitti, başarının altında ise bu yatıyor. başkası olsa malatya gibi deplasmanda beraberliğe yatardı hele 1-0 da geriye düşünce hepten dağılırdı. gerçekçi olalım yıllardır onlarca hoca gördük, hangisi iç saha dış saha demeden her maç galibiyete oynattı takımı? defalarca şampiyonluk yaşayıp süper lige takım çıkaran levent eriş bile elinde efsanevi bir kadro ile hep korkak oynattı takımı. adamın futbol anlayışı bu işte. bunu kabullenemiyorsunuz bitürlü. adam korkak oynatmayı sevmiyor, kazanır yada kazanmaz ama mücadele ettiriyor takımına. bizdede aynen bunu yaptı. tabi fikstüründe denk gelmesiyle malatya ve hatay gibi çok çok zorlu maçlardan 6 puanla çıkıp devre arası dinlenmesi ve ardından kazanabileceğimiz 3 maçlık seriyle 5 maça çıkarmamız takımı iyiden iyiye havaya soktu. yani bu maçlara elbette şampiyonluk hedefiyle çıkıp kazanmadı. adamın futbol anlayışı zaten kazanmak üzerine ve çıktı doğru bildiğini uygulamaya çalıştı sadece. bu takımla elbette şampiyonluk düşünemezdi, nede olsa şampiyon olamayız diye salmakta yapısına ters. oda maç maç hazırlandı, kazandıkçada takım havaya girdi.
@heyulaanil28:
ergün konusunda yanılmışım diyorsun. eğer ergün ilk td deneyimini bizimle yaşayacak olsaydı sana hak verirdim. önemli bir futbolculuk kariyeri ve çokta iyi bir td ile çalışmış biri. iyi bir td olabilir diye tahmin edip sonradan yanılmış olabilirsin. ama ergün bizden önce kaç takım çalıştırdıysa hepsini batırmış birisiydi zaten. çalıştırdığı tüm takım taraftarları kendisinden nefretle bahsediyor. yani bizdede başarılı olma ihtimali hiç yoktu zaten. ki olamadıda.
mehmet hocanın ise geçmişinden örnek vermişsin ama bizi daha öncede çalıştırmamış olsa hak verirdim sana. ama bizi çalıştırdı ve birçok maçınıda canlı izledim. oyüzden zamanındada çok severdim hocalığını güvenirdim, şimdiki performansıda zaten güvenimi haklı çıkardı. bizde daha öncede çok başarılıyken senin zihniyetindeki açığını arayanların altını oymaları sonucu haksız yere yollanmıştı. yani yalnız değilsin, 1. lige çıktığımızda büyük ihtimal hocayla devam edilir ama en geç 2. yenilgisinde senin zihniyetin aylardır beklediği fıtsat eline geçmiş olur hocaya sallamak için ve yönetimde gaza gelir yollarsınız hocayı.
fakat basketboldan verdiğin örnek çok abes olmuş. yücel hoca geldiği günden bugüne başardıklarıyla kendini ispatlamış bi koç zaten. ve bizden önceki kariyeride bunu doğruluyor. kabullen yada kabullenme bulunduğumuz ligin üstünde bir koç. vede tek sen savunuyorsun diyosunya, facede az biraz takip et bakalım yazılıp çizilenleri. herkes çok çok üzgün gittiği için. yani bu site için konuşuyorsan eğer, burada basketbol topiğine yazan neredeyse tek başımayım zaten. bir kişide sadece yenildiğimiz maçlarda yazıyor. buradan hareketle nasıl anladın bu sitede yücel hocayı sadece benim savunduğumu? milletin düşüncesinimi okudun yazmadan?