Poll: MEHMET BİRİNCİ BAŞARILI OLABİLİR Mİ ?
You do not have permission to vote in this poll.
EVET
71.43%
25 71.43%
HAYIR
17.14%
6 17.14%
KARARSIZIM
11.43%
4 11.43%
Total 35 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Yeni Hocamız Mehmet BİRİNCİ Oldu .
14-03-2014, 12:31,
RE: Yeni Hocamız Mehmet BİRİNCİ Oldu .
@ kerasus

Önce Mehmet Hoca ile ilgili fikirlerimiz %100 seninle aynı bunu belirteyim.

13 haftada 14 puan toplarken bu arkadaşlar benim fikrime ve canlı ( tv ) izleyebildiğim maçlara göre MÜCADELE açısından hiç bir şekilde eksik değillerdi, kaybettikleri veya beraber kaldıkları maçlara bakıldığında mücadeleden ziyade teknik,taktik vede şans açısından negatif olduklarını gözlemledim ben.Dolayısıyla mücadele bu karşılaşmalarda skora etki edecek kadar belirleyici olmadı bana göre,Ahmet hocanın kendisi vede kovulan yardımcısının futbolcularla olan ikili ilişkilerini ( özellikle ahmet hocanın futbolcuları azarlaması vede küfür içerikli tabirler kullanması )çok kötü etki yaptı futbolcularda,Mehmet hoca ise tam tersine tabiri caiz ise daha babacan tavırla olaya giriş yaparak senin DANDİK diye tabir ettiğin bu kadroyla 12 maçta 34 puan toplayarak kulup rekoru kırarak tarihe geçirmiştir.

Sonuçta Ahmet hocaya bir teşekkür etmek gerekir bize böyle bir kadro oluşturduğu için,akabinde bir teşekkürde Mehmet hocaya bu DANDİK kadro ile bu başarıları bize yaşattığı için.

İsimsiz kadro derken özellikle Bank Asyaya çıktığımız sezondan bu sezona kadar isim yapmış futbolcuları çok astronomik rakamlarla transfer ederek kulubü bugünkü mali darboğazın eşiğine getirenlere istinaden söylenmiş bir tabir olarak algılamalıyız.Yine bu sitede sezon başı transfer yapılırken mevcut futbolcuların isimleri anılırken yazdığımız (ben dahil) olumsuz mesajlar içinde bu kardeşlerimden şahsım adına özür diliyorum.

Kısaca hangi amaçla söylediğini bilmiyorum ama belki ben yanlış algılıyorum DANDİK cümlesini ben futbolcularımıza yakıştıramıyorum.
Reply

Messages In This Thread
RE: Yeni Hocamız Mehmet BİRİNCİ Oldu . - by harrison - 14-03-2014, 12:31

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)