18. Hafta | Çankırıspor -Giresunspor
29-01-2014, 14:39,
RE: 18. Hafta | Çankırıspor -Giresunspor
(29-01-2014, 01:24)sy200028 Wrote: Mami Bu ligde borç falan çok rahat eritilirdi ama her zamanki yönetim salaklıklarından doldur boşaltlardan borcu eritemiyoruz...Kurumsallaşmayı takıma gelir sağlamayı ikinci planda bıraktığımızdan belimiz bir türlü doğrulmuyor.Benim mantığıma göre her ligin kendine göre geliri o oranda da götürüsü var.
Taraftarın ve halkın beklentisi çok üst düzeyde olunca hele birde üst lige çıkıp transfer yapmayan bir Giresunspor düşüeniyorum... sil baştan sıfır takım kurmak bizim uzmanlık alanımız. İşin tuhaf yanı biz bu borcu kafaya oynarken değil düşme hattında iken yapmış olmamız....Elindeki mevcut futbolcu bile 2.ligde 100 tl oynarken üst lige çıkınca 300 liradan fiyat açıyor...PTT 1. ligini bize getirisi olduğu kadar bir o kadar da götürüsü olacaktır...Ama alttan sağlam oturmuş bir kadro kurarak Tavşanlı, Akhisar,Elazığın,Balıkesirin yaptığını yapıp oturmuş genç, koşan mücadele eden bir takım kurup üst lige böyle çıkıp üç beş sene transferi çok yaptırmayacak bir kadro ile üst lige çıkmak bizim kurtuluş reçetemiz olur...
akıllı bir yönetim olduktan sonra değil burda, 3. ligde bile borç eritilir. ama nasıl erir? gereksiz transferler yerine kendi alt yapındaki oyunculara şans verip eksik noktalara nokta transferler yapıp ligde kalıcı olarak. kalıcı gelir kaynakları için bişeyler yaparak. oysa bu yönetim hep bunların tersini yapıyor. gereksiz transferlerle kadroyu şişirir, eldeki değerli oyuncuyu yok fiyatına elden çıkarır, kalıcı gelir konusunda belediye store için yer tahsis etmesine rağmen masraf olmasın diye onu açmaktan bile kaçınır. ondan sonra sağa sola dilenip durursun böyle. adam akıllı bişeyler yapsan, belki borcu kapatacak kadar olmasa bile hiç olmazsa yağmasada damlayacak şekilde yardım eden olur bence. ama 30 küsür transfer yapıp sonrada hedef ligde kalmak der, elindeki olmayan parayıde ergün penbe gibi çapsızlara harcarsan ozaman kimse yardım etmeye yanaşmaz.

ayrıca daha öncede yazdım. seçim zamanı millet ne diye yardım eder klübe? giresunspor sevgisi depreştiği için değil tabiki, reklam için. peki ligde kalmaya çalışan ve çapsız futbolculardan kurulu takım üzerinden mi daha iyi reklam yapmış olursun yoksa göze hoş gelen futboluyla play off oynayıp üst ligi zorlayan takımmı daha çok reklam alır? tabiki 2. si. ama yönetim ısrarla fazla bi reklam değeri olmayacak olan 1. takım olmayı tercih ediyor. kimse yardım etmiyor diye şikayet ediyoruz ama bukadar aptalca yönetilen bir takıma çok bile yardım ediyorlar.
Reply

Messages In This Thread
RE: 18. Hafta | Çankırıspor -Giresunspor - by kerasus - 29-01-2014, 14:39

Forum Jump:

Users browsing this thread: 6 Guest(s)