Poll: MEHMET BİRİNCİ BAŞARILI OLABİLİR Mİ ?
You do not have permission to vote in this poll.
EVET
71.43%
25 71.43%
HAYIR
17.14%
6 17.14%
KARARSIZIM
11.43%
4 11.43%
Total 35 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Yeni Hocamız Mehmet BİRİNCİ Oldu .
03-01-2014, 23:25,
RE: Yeni Hocamız Mehmet BİRİNCİ Oldu .
(03-01-2014, 22:25)coloney Wrote: Hoca kıyaslaması yapmadım zaten. O ayrı konu. Ayrıca bu sonuçları sadece Mehmet birinciye maletmekte haksızlık olur.Aynı kadro ile başarı devam ederse o zaman hakkı teslim ederiz.
Asıl konuya gelince , Bu haliyle playoff oynamanın zorluğunu yazdım. Playoff oynayıp çıkma hesabı yapmayacaksa bu takım gelecek sene 2 trilyonu bulacak olan transfer yasağını nasıl kaldırıp transfer yapacak.Yanlış bir yerden bakmıyorum yani
tamam hoca kıyaslaması amacıyla yazmadın tabiki onları. ama ahmet ertem ile alınan başarısız sonuçlarıda eklemiş oluyorsun. oysa biz şuan mehmet birinci ile devam ediyoruz, onun dönemindeki artıları eksileri yazmak daha mantıklı bence. yanlış yerden bakıyorsun derken bunu kastetmiştim. play off hesabı yapmanı değil. elbette bu sezon play off yapmamız şart oğlu şart fakat bu kadroyla çok çok zor bir ihtimal. yapsak bile play offtaki 8 takım içinde en zayıf halka oluruz. o nedenle transfer şart. fakat yönetimin umrunda değil tabi bu durum.

ayrıca bu sonuçları sadece mehmet birinciye maletmek kime haksızlık olucak onu anlamadım. bu kimin başarısı sence? futbolcuların diyeceksen eğer ligin başında farklı bir kadromu vardı?
Reply

Messages In This Thread
RE: Yeni Hocamız Mehmet BİRİNCİ Oldu . - by kerasus - 03-01-2014, 23:25

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)