(29-11-2013, 17:54)sokakbaşımeyhane Wrote: (29-11-2013, 15:48)heyulaanil28 Wrote: mehmet birinciyi herkes bank asya geldiğimiz sezona göre değerlendiriyor ligde kaldık güzelde futbol oynattı ama o takım iyi takımdı bana göre mehmet birnciyide bu yüzden herkes çok abartıyor Giresunspor her zaman ilk yarı 13-14 puan toplar ikinci yarı coşar kim olursa olsun o dönemde öyle dönemdi bu adam her gittiği takımda sezon sonunu getiremedi ya sezon başı başlar ligin ortasında gider yada sezon ortası bir takım alıp sezonu tamamlayıp yeni sezonun ortasında bir daha bırakır zaten kariyeri boyunca akçabaat-of arası mekik dokumuştur trabzon gezgini hocadır istisna hariç bandırma,sarıyer var onun hariç doğu karadeniz bölgesinden ve memleketi trabzonun ilçe takımları arasında mekik dokumuştur dönüşü yöre takımı bize gelmiştir bize gelmese araklı veyahut gene of'a giderdi mehmet birinci takımı ligde tutar bilhakis devre arası çok giden olacaktır ne kadar trabzonlu varsada getirecektir özellikle ümit tekeyi izlersiniz şaşırmayın neyse mehmet birinciyi ben hoca olarak tutmam ama insan olarak trabzonlu olmasına rağmen 10 numara insandır yakından tanıyan biri olarak ligde tutacaktır bizi ama mehmet birnciden ilerisi için kimse medet ummasın şampiyonluk flan gelmez mehmet birinci ile sezonu tamamlar gene sonrası bir trabzon ilçe takımına daha gider.
heyulani kardeşim sarıyerin ptt 1 .ligde kaliteli kadrosu var diyorsun,sonra bize feridunu getirir diye dert yanıyorsun..feridun sarıyerde oynuyor bu 1..ikincisi sarıyer mehmet hocadan sonra kaç puan toplamış ?bizim bile altımızda..demekki hocalarda sorun yok takım berbat..sarıyerden bize alacağın 3 topçu söyle??alamazsın çünkü onlarda çöp..mehmet birinci akçabatta çalıştı diyorsun doğrudur süperligdeyken çalıştı..insanlığına bende katılıyorum 10 numara adamdır..giresunspor sevdalısıdır..iyi topçu getiryorsa isterse arabistandan getirsin..trabzonu ordulusu farketmez..neyse kardeşim inşallah başarılı olur..sonuçta önemli olan giresunspordur..bizimde artık sabredecek halimiz kalmadı..onunda son şansı..
değerli Arkadaşım,
Sarıyer topçuları çöp demişsin.Bilmiyorum kaç maçını izledin. Ben istanbulda pekçok maçını izledim. Defans hattı (feridun da dahil) giresundan iyi.Ortasaha problemleri yaşıyor Sarıyer.Neyse bu başka konu. Senin sarıyer hakkındaki fikrine saygı duyarım ama bir yanlışın var. O ÇÖP TOPÇULARI mehmet Birinci bu sene topladı.Yani takımı kuran Birinci. Sadece Murat Hacıoğlu ve Önder Turacı hariç. Giresunsporun altında kalitede olduğunu iddia etmişsin. Bil ki O takımı kuran Mehmet Birinci. Ve bu topikte bahsedildiği gibi sarıyerin büyük maddi sıkıntısı yok. Giresunsporun onda biri kadar borcu yok.
Birinci bence çok iyi bir hoca değil ama bu ligde idare eder.Giresunsporumuz Birinci ile düşmez ama fazlasını da beklememeli